≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Održana pretpremijera filma "Igre Gladi: Balada o Ptici Pevačici i Zmiji"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bioskopi širom Srbije, spremili su vredne poklone iz filma za najsrećnije posetioce, knjige Vulkan izdavaštva sa naslovnicama iz filma, kao i pića dobrodošlice.

  • 0
Igre gladi Foto: Irina Duplevskaja

Očaravanjući prequel "Igre Gladi: Balada o Ptici Pevačici i Zmiji", u distribuciji Blitz Filma, na sinoćnjim pretpremijerama u gradovima širom Srbije, ostavio je snažan utisak i iznova dokazao koliko je ova franšiza obožavana, kako od strane najvernijih fanova - "knjiških moljaca", tako i od onih koje je novi nastavak toliko privukao, da su odmah morali "bindžovati" sve prethodne delove.

Bioskopi širom Srbije, spremili su vredne poklone iz filma za najsrećnije posetioce, knjige Vulkan izdavaštva sa naslovnicama iz filma, kao i pića dobrodošlice.

Pretpremijeru u CineStar bioskopu u Beogradu, posetili su poznati izvođači poput Filarrija i Lamije zajedno sa Aleksandrom Maričićem, poznatim PR menadžerom. Tu su se našli i mladi pisac Stevan Daničić, voditeljka emisije "Naučni portal" na RTS-u Dragana Daničić, naši poznati jutjuberi: Filip Otić, Luka Jerković, Braco Ilić, kao i mlada, uspešna producentkinja Nada Savić. Naša mlada i harizmatična voditeljka Dana Barbara došla je zajedno sa svojom prijateljicom, mladom muzičkom zvezdom u usponu Anđelom Despotović. Iako svi dolaze iz različitih industrija, koje su svakako ispreplitane u nastavku franšize, svako je iz svog ugla i na svoj način posmatrao film. Ipak, ono što je objedinilo sve, definitivno jeste veoma pozitivan i jak utisak koji su poneli nazad sa sobom nakon projekcije.

Igre gladi Foto: Irina Duplevskaja

Nova priča vodi publiku 64 godine unazad, na 10. godišnjicu poznatih “Igara gladi”. U centru priče je Koreolijanus Snou koji u tom trenutku nije bio negativac, već 18-godišnjak koji postaje mentor Okruga 12. Njegov život postaje vrlo dramatičan kada upozna Lusi koja je predodređena da postane žrtva “Igara gladi”. Ovaj film nam donosi nove poglede u svet "Igara gladi" i pruža nam priliku da bolje razumemo Snoua pre nego što je postao negativac. Ova nezaboravna avantura kroz Panem drži publiku “prikovanom” za ekran dok prati avanture Koreolijanusa i Lusi u njihovoj borbi za preživljavanje.

Za sve koji su dugo očekivali ovaj nastavak, ne čekajte ni trenutak više! Obezbedite na svoje ulaznice na vreme i podelite svoje utiske sa nama na društvenim mrežama.

Ulaznice su u prodaji onlajn kao i na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA