Žarko Laušević je snimao "Volju sinovljevu": Ekipa filma se emotivnim rečima oprostila od glumca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Žarko Laušević je sa nama bio od prvog dana", navodi se u objavi

Kao što je poznato, Žarko Laušević je snimao film "Volja sinovljeva". Ekipa ovog ostvarenja se povodom smrti poznatog glumca.

"Žarko Laušević je sa nama bio od prvog dana. Pre 6 godina se prihvatio važne uloge u našem projektu i svojom posvećenošću i ljubavlju prema filmu oplemenio celu priču o "Volji sinovljevoj". Velika nam je čast što je ekipi darovao svoj talenat i iskustvo. Lauše, poslednji pozdrav i veliko hvala! Ekipa "Volje sinovljeve", navodi se u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Воља синовљева (@voljasinovljeva)

"Volja sinovljeva" je prvi srpski postapokaliptični film, reditelj Nemanja Ćeranić donosi epsku avanturu inspirisanu srpkom tradicijom koja je smeštena u daleku budućnost posle nuklearne katastrofe.

Glumačku podelu čine Žarko Laušević, Igor Benčina, Petar Benčina, Sergej Trifunović, Svetozar Cvetković, Marta Bjelica, Isidora Simjonović, Lidija Kordić, Jovo Maksić, Ivan Đorđević Džudi, Miodrag Radonjić, Milica Janevski, Zlatan Vidović, Anita Mančić, Anđela Jovanović i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA