Džejson Donovan otkrio da je bio ljubomoran na Kajli Minog

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ipak, o njoj misli sve najlepše

Džejson Donovan je priznao da je bio ljubomoran na Kajli Minog kada se prisećao kako se ona "uvek isticala" uoči svog dugo očekivanog povratka na televiziju.

Par se upoznao kao tinejdžeri dok je glumio u sapunici i izlazili su pet godina pre nego što su se rastali 1989.

Kajli se vraća na mali ekran sa televizijskim specijalom koji će istaći njenu legendarnu karijeru na ITV-u.

Britanski emiter je najavio da će emitovati emisiju "Publika" sa Kajli, nezaboravan muzički događaj uživo čiji je domaćin svetska ikona.

Razgovarajući sa Skotom Milsom na Radiju 2 u utorak, Džejson (55) je pohvalio njene uspehe i rekao: "Kajli je neverovatno vredna, ona je divna porodična osoba i ljudsko biće. Ona takođe ima odličan smisao za humor. Ona se samo vraća, a vi znate njenu strast i njenu ljubav. Čak i kada se vratimo u rane dane serije "Komšije" i početak njene muzičke karijere, bilo je očigledno videti da ona ima dar."

"Da li se istakla?", upita Skot.

Džejson je odgovorio: "Ona je jedna od onih ljudi koji jednostavno mogu, znate, da uđu u sobu i pokupe pesmu za dva minuta. Ona može da ode, a uvek sam se sećao da je u "Komšijama" dolazila na set, ja bih se prevrtao po scenariju prethodne noći, a Kajli bi čitala 5 stranica na dan i samo bi sve rekla kako treba.

"To ne znači nužno da će se neko razviti u najneverovatnijeg umetnika, ali ona jeste, i samo je izgrađena na tome.“"

"Bio sam ljubomoran, Bože, želeo sam, gledao sam kako to ide (i govorio) "Hoću nešto od toga“ i vrlo otvoreno govorim o tome. Veoma sam iskren u vezi s tim", rekao je Donovan, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA