Šon Vilijam Skot otkrio honorar u "Američkoj piti": Film je zaradio 235 miliona, njegova plata bila je skromna

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Honorar u nastavcima bio je mnogo bolji

Glumac Šon Vilijam Skot ostvario je brojne zapažene uloge tokom karijere, a jedna je bila uloga Stiflera u serijalu "Američka pita". U prvom delu njegov honoran bio je skroman, pri čemu je zaradio samo 8.000 dolara.

"Bilo je to puno novca u to vreme. Sećam se da sam nakon toga kupio korišćeni Thunderbird za otprilike 5.000 ili možda 6.000 dolara. Ne znam što se dogodilo s ostalih 2.000 dolara jer sam na kraju morao da radim u zoološkom vrtu u Los Anđelesu kao ćuro tip, pa je možda čak bilo manje od 8.000 dolara", rekao je Šon Vilijam Skot u Peacock-ovoj emisiji Rich Eisen Show.

Našalio se i da je radio u zoološkom vrtu dva dana i "prodao pet churrosa".

Inače, film "Američka pita" je zaradila 235 miliona dolara u bioskopima širom svijeta, piše Deadline. Inače, Šon Vilijam Skot je glumio Stiflera u još tri nastavka "Američke pite". Navodno je zaradio oko 5 miliona dolara za American Reunion, koji je označio njegov poslednji dugometražni film u ulozi Stiflera, piše Index.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA