Ovog leta, veličina je sve jer se oni vraćaju po još - "Megalodon 2: Ambis"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zaronite u opasne vode sa Džejsonom Stejtamom i suočite se sa tajnama najdubljeg mesta na planeti

Pripremite se za spektakularno zaranjanje u neistražene vode, jer u bioskope u distribuciji Blitz Filma 02. avgusta pretpremijerno, stiže dugoočekivani nastavak hit filma Megalodon iz 2018. godine - Megalodon 2: Ambis, studija Warner Bros.

Upustite se u avanturu gde će vas na čelu hrabrog istraživačkog tima dočekati Džejson Stejtam i globalna akciona ikona Vu Jing. Ova neustrašiva dvojka vodiće vas na nezaboravno putovanje u najveće dubine okeana, otkrivajući tajne koje dugo čuvaju ti mračni ambisi.

Megalodon 2: Ambis Foto: Promo/ © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved

Stejtamov neustrašivi tim ronilaca ponovno se vraća na scenu, spreman za novo, uzbudljivo istraživanje. Ovog puta, njihova hrabrost će biti podvrgnuta najvećem testu do sada, jer će se suočiti sa neviđenim izazovima i novim, još većim zastrašujućim stvorenjima.

Međutim, čini se da ovaj tim nije jedini koji ima oči uprte u dubine Marijanskog rova. Da bi preživeli, naši hrabri istraživači moraju nadmudriti kako najveće morske predatore, tako i beskrupulozne protivnike - zlonamernu rudarsku kompaniju sa skrivenim motivima.

Sada, naši heroji moraju doneti odluke koje će oblikovati ne samo njihovu sudbinu, već i sudbinu dubokog okeana.

Megalodon 2: Ambis Foto: Promo/ © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved

Megalodon 2: Ambis je film koji će vas držati na ivici sedišta od početka do kraja. Uzbudljive akcione scene, tajanstvene dubine okeana i neizvesna borba za preživljavanje čine ovaj nastavak nezaobilaznim filmskim iskustvom ovog leta.

Osigurajte svoje karte i pripremite svoju "ronilačku opremu", jer vas vodimo na najdublje mesto na planeti zemlji. Pridružite se Stejtamovom sjajnom timu i akcijama u tajanstvenom Marijanskom rovu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bisokopa kao i onlajn.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA