Met Dejmon je otrkio da je pao u depresiju dok je snimao jedan od svojih najgorih filmova

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumac nije hteo da imenuje film

Met Dejmon se prisetio vremena kada je "pao u depresiju" dok je pravio projekat koji nije bio ono što se "nadao da će biti".

Glumac, koji je tokom godina glumio u brojnim hvaljenim filmovima, uključujući "Dobri Vil Hanting", "Talentovani gospodin Ripli" i "Marsovac", nije imenovao film na koji je mislio, ali se setio da je požalio tokom produkcije.

"Bez imenovanja nijednog određenog filma... ponekad se nađete u filmu za koji znate da možda neće biti ono što ste se nadali da će biti, a još uvek ga snimate", rekao je tokom intervjua za Jutjub kanal Jake's Takes .

"I sećam se pola produkcije, a imate još meseci do kraja i odveli ste svoju porodicu negde, znate, i doveli ste ih do neprijatnosti, i sećam se da me je žena povukla jer sam pao u depresiju, kao, šta sam uradio?", naveo je glumac.

Neki od Dejmonovih novijih filmova, uključujući "Predgrađe" iz 2017. i "Smanjenje broja", bili su kritikovani.

Glumac je setio reakcije svoje supruge Lusijane Barozo. "Samo je rekla:" Sada smo ovde."

"Znate, i bilo je kao... Ponosim se, dobrim delom zbog nje, što sam profesionalni glumac i ono što znači biti profesionalni glumac je da odete i radite 15-časovni dan i date mu apsolutno sve , čak i u onome što znate da će biti izgubljeni napor. A ako to možete da uradite sa najboljim mogućim stavom, onda ste profesionalac, a ona mi je zaista pomogla u tome", naveo je glumac, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA