Vreme čitanja: oko 1 min.

Staša Nikolić o trećoj sezoni serije "Tajna vinove loze": Očekuje da će biti jako uzbudljivo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pošto je, kako je navela, "scenario napisan jako zanimljivo"

  • 0
Staša Nikolić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glumica Staša Nikolić je u emisiji Tanjug Reflektor govorila o ulogama u predstavi "(Pra)faust" Beogradskog dramskog pozorišta i seriji "Tajna vinove loze".

Nikolić je rekla da je u predstavi "Prafaust" Johana Volfganga Getea, u režiji Borisa Liješevića i dramatizaciji Fedora Šilija, igra dve uloge - krčmaricu Altmajerku i Lizu, "koja je pokretač i nagoveštaj tragedije".

"Već imam iskustvo u 'Zaljubljenom Šekspiru' gde tumačim Violu i majstor Kenta. Zaista nije bilo teško. Kroz improvizacije smo dosta dugo radili sa Borisom, istraživali tekst. U početku smo imali strahove od stiha, da li će publika sve razumeti pošto je to Gete napisao davno", rekla je Nikolić.

Nikolić se pridružila ekipi treće sezone serije "Tajna vinove loze", koja je na sredini snimanja, i očekuje da će biti "jako uzbudljivo, pošto je "scenario napisan jako zanimljivo" i jako joj se dopada lik kog igra, i dobila je priliku da uči od stvaralaca kakvi su Gorčin Stojanović, Ana Marija Rosi i Dejan Karaklajić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA