Živeli borci! Predstavljamo vam oficijalni trejler najočekivanijeg filmskog spektakla DINA: Drugi deo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Objavljen je oficijalni trejler za najiščekivaniji kinematografski ep, nagrađivanog reditelja Deni Vilneva, DINA: DRUGI DEO, koji u bioskope stiže 2. novembra, u distribuciji Blitz filma

Svi znamo da se radi o nastavku filma »DINA«, studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures koji je dobitnik šest Oskar nagrada iz 2021. godine. Tada je prvi deo dominirao bioskopima i impresionirao gledaoce i kritičare, tako da se ništa manje ne očekuje i od drugog dela.

Ovaj ep na velikom platnu nastavlja adaptaciju bestselera Franka Herberta - DINE - sa već poznatom, ali i novom glumačkom postavom. U drugom delu glume Timoti Šalame, nominovan za nagradu Okcar, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, nominovani za nagradu Oskar, Ostin Batler, nominovani za nagradu Oskar, Florens Pju, Dejv Batista, dobitnik nagrade Oskar – Kristofer Voken, Stiven Henderson, Lea Sejdu, Stelan Skarsgord, nominovani za nagradu Oskar kao i Šarlot Rempling kao i oskarovac Havijer Bardem.

Dina: drugi deo, donosi nam istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa nakon ujedinjenja sa Čani i Fremenima. Na svom ratnom putu osvete protiv neprijatelja koji su uništili njegovu porodicu, Poul Atreides se nađe na raskršću između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvideti.

Deni Vilneva ponovno je okupio kreativni tim sa kojim je radio na prvom delu, uključujući reditelja fotografije Grega Frejzera, nagrađenog za nagradu Oskar, montažera oskarovca Džozefa Vokera... Izvanrednu muziku za film ponovo je komponovao oskarovac Hans Zimer.

DINA: DRUGI DEO sniman je u Budimpešti, Abu Dabiju, Jordanu i Italiji, a u distribuciji Blitz filma u bioskope dolazi 2. novembra ove godine.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA