Švarceneger otkrio da je njegova majka plakala jer je kao klinac na zidu imao slike muškaraca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Moja majka je uvek gledala u taj zid i govorila je: 'Svi tvoji prijatelji imaju slike devojaka. Gde sam pogrešila'", rekao je Švarceneger

Kada je Arnold Švarceneger težio da postane svetski poznati bodibilder, posteri boksera, rvača i šampiona u bodibildingu krasili su zidove njegove spavaće sobe dok je odrastao.

Prizor je prvobitno uznemirio majku glumca.

"Moja majka je uvek gledala u taj zid i govorila je: 'Svi tvoji prijatelji imaju slike devojaka. Gde sam pogrešila'", rekao je Švarceneger prepunoj prostoriji u pozorištu "Dejvid Gefen" u Los Anđelesu, prenosi Insider.

"I plakala bi. Plakala je ispred zida svaki dan dok nije pozvala doktora, našeg kućnog lekara", rekao je Švarceneger o zabrinutosti svoje majke zbog njegovih plakata.

Švarceneger se prisetio da joj je doktor rekao da nema razloga za brigu.

"Konačno je rekao, ne, ovo je sasvim normalno kod dece u ovom uzrastu. Oni obožavaju muškarce koji su jaki. Ne brini o tome. On nije gej", rekao je Švarceneger i dodao: "To je bio njihov najveći strah."

Švarceneger je rekao da kada se zainteresovao za bodibilding, zvezda "Herkulesa" Stiv Rivs i engleski bodibilder Reg Park postali su njegovi idoli i počeo je da čita sve što je mogao o sportu i da prati sve što su oni radili.

"Kada sam pročitao da Reg Park vežba pet sati dnevno, diže teške tegove i radi 50, 60 serija vežbi i diže 50 tona tegova dnevno, uradio bih istu stvar", rekao je Švarceneger.

"Moji roditelji su mislili da sam malo bolestan u glavi i mislili su da preterujem i da sam opsednut i da je to loše za moje zdravlje", dodao je on.

Švarceneger je postao najmlađi Mister Univerzum 1967. sa 20 godina, prenosi Yahoo.

(Telegraf.rs)

Video: Cepanica ne pada daleko od klade: Jer Arnold Švarceneger i njegov sin nisu iverje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    30. jun 2023 | 17:30

    "Ne brini o tome. On nije gej" - ЛЕКАР је сматрао да бити "геј" није добро.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA