Napeti akcioni horor triler "Crni demon"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stiže u domaće bioskope 15.06.

"Crni demon" je napeta pustolovina koja tera gledaoce na razmišljanje, dok ih istovremeno drži u napetosti sve do kraja!

Idiličan porodični odmor naftnog magnata Pola Stardžeza pretvara se u noćnu moru kada se iz dubina okeana pojavi ogroman megalodon poznat po imenu: "Crni demon", koji je spreman da učini sve kako bi zaštitio svoju teritoriju. Nasukani i pod stalnim napadima, Pol i njegova porodica moraju nekako da pronađu način kako da se vrate na kopno pre nego što ih ponovno napadne u ovoj epskoj bitki između čoveka i prirode.

Crni demon je akcioni horor triler scenariste Bojzi Eskera, sa Džošom Lukasom, Fernandom Urejolom i Huliom Sezarom Sediljom u glavnim ulogama.

Priču zasnovanu na meksičkoj legendi, koja će vas držati na ivici sedišta, režirao je slavni Andrijan Granberg, reditelj filma Rambo: Do zadnje kapi krvi.

- Ovaj film govori o tome kako je čovek nezahvalno tretirao planetu Zemlju, i u kakvu nevolju je samim tim doveo sebe. Crni Demon nije pakleni, nemilosrdni predator, već fizičko oličenje osvete. On je izaslanik koji deluje u ime Tlaloka (astečkog boga kiše i plodnosti), sa ciljem da osveti okean koji je uništen ljudskom pohlepom. U srži ovog filma je upravo ta napetost ko je u pravu, a ko nije i ko su zapravo prava čudovišta našeg vremena? - rekao je reditelj.

Ukoliko ste ljubitelj akcije i horora prožetog mitološkom pričom, ovaj film definitivno ne smete propustiti.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA