Met Dejmon odbio ulogu u čuvenom filmu: "To je najgljuplja stvar koju je glumac uradio u istoriji glume

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumac je naveo da žali zbog toga

Met Dejmon je nazvao svoje odustajanje od glavne uloge u blokbasteru "Avatar" iz 2009. godine "najglupljom stvari koju je glumac ikada uradio u istoriji glume".

On je to rekao u razgovoru za Entertainment Tonight, dok je bio sa koleginicom Zoi Saldanom (koja glumi u "Avataru", prim.aut) i dodao da bi u džepu imao oko 250 miliona dolara da je prihvatio da glumi Džejka Salija (kojeg igra Sem Vortington) u filmu Džejmsa Kamerona, piše Daily Mail.

"Mislim da tvoja karijera nije stradala zbog togam veruj mi", uverila ga je Saldana.

"Znate li kakav bi to film bio da sam ja bio u njemu?", našalio se Met Dejmon.

Dejmon je tada pripisao Saldani zasluge za njeno učešće u više blokbaster filmova koji su zaradili više od 2 milijarde dolara, uključujući "Avatar" i njegov nastavak iz 2022. "Avatar: Put vode", "Osvetnici: Kraj igre" i "Osvetnici: Rat beskonačnosti".

"Nisam to planirala, verujte mi – jednostavno sam se uvek osećala blagoslovenom što sam izabrana, što sam zaista naporno radila i bila na audiciji. Ja nisam Met Dejmon. Ne mogu da odbijem "Avatare"", rekla je Saldana.

"Verovatno sam snimio, otprilike, 50 filmova. Nikada nisam bio u filmu koji je zaradio milijardu dolara", naveo je Dejmon.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA