Dolf Lundgren otkrio da je umalo udario Silvestera Stalonea na snimanju filma "Plaćenici"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Bio je veoma oštar prema meni u sceni u "Plaćenika", gde je na neki način vikao na mene pred celom ekipom", počeo je sa pričom švedski glumac

Dolf Lundgren je nedavno otkrio da je zamalo udario Silvestera Stalonea na snimanju filma "Plaćenici". Švedski glumac je otkrio ovu informaciju gostujući u emisiji "U dubini" voditelja Grejema Bensingera.

"Bio je veoma oštar prema meni u sceni u "Plaćenika", gde je na neki način vikao na mene pred celom ekipom i naterao me da 20 puta ponovim scemu", priseća se Lundgren filma koji je režirao Stalone.

"Bilo je kao: "Moja baka je to mogla bolje od toga. Šta je*ote, šta radiš?’ Znaš, u suštini pred svima. I tamo je bila štampa tog dana, međunarodna štampa", dodao je švedski glumac.

Lundgren je objasnio da je posle pauze za ručak pozvao svoju ženu da s njom podeli problem. "U suštini samo sam joj rekao: "Ako kaže još jednu reč, nokautiraću ga i idem odavde. Samo ću ga izbaciti i je*eno otići."

Glumci se nisu potukli jer mu je Stalone prišao da se izvini za svoje postupke. "Tapkao me je po leđima, i to je bio Slaj. On je rekao: "Uh, žao mi je zbog toga. Hajde samo da uradimo još jedan snimak i hajde da nastavimo dalje."

Ovo nije prvi put da se njih dvoje sukobljavaju.

"Imali smo dobrih i loših trenutaka, donekle kao porodica", rekao je Lundgren.

Priznao je da su imali nekoliko "naletanja tokom godina".

"Ali šta da kažem, on je ludi Italijan. Mislim da zna da sam ga uvek poštovao i voleo, i mislim da smo zato još uvek prijatelji", naveo je Lundgren, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA