"Hoće li ikome stati do ovog filma?": Tom Henks je imao nedoumice oko "Foresta Gampa"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumac kaže da mu je bilo zadovoljstvo što je radio za rediteljom Robertom Zemekisom

Privlačnost čuvenog filma iz 1994. godine "Forest Gamp" nije odmah bila očigledna njegovoj zvezdi, Tomu Henksu.

On je to priznao u utorak uveče na događaju New Yorker Live u Njujorku.

"Kažem:" Hej Bobe, imam pitanje za tebe. Hoće li ikome stati do ovog filma?"", rekao je Henks režiseru filma Robertu Zemekisu.

"Ovaj momak sedi na nečemu u ovim glupim cipelama i ovom kukavičarskom odelu sa koferom punim knjiga Radoznalog Džordža i sličnih stvari. Da li ovde radimo nešto što će nekome imati smisla?"", rekao je Henks.

"A Bob je rekao:" To je minsko polje, Tome. To je minsko polje“, dodao je Henks. Možda sejemo seme sopstvenog uništenja", preneo je Zemekisove reči Tom Henks

Na sreću po Henksa i sve zainteresovane, stvari su ispale dobro. Henks je osvojio Oskara za najboljeg glumca, Zemekis je bio najbolji režiser, a film je proglašen za najbolji film. Film je zaradio više od milijardu dolara širom sveta.

"Bob Zemekis — Bog ga blagoslovio, radio sam sa njim više puta — došao je do apsolutne istine svakoga ko je rekao da ćemo danas nešto da snimimo i na kraju ćemo ovo preseći na nešto. Ne znate da li će to uspeti, rekao je Henks.

"Možete imati samo veru", dodao je glumac, prenosi Deadline.

(Telegraf.rs)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Цицибан

    11. maj 2023 | 12:34

    Људима се смучило гледање неким мрачних филмова и серија, тамне теме, тамне просторије, никакве поуке и слично. Филм је сјајан то знамо одавно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA