Keri Fišer posthumno dobila zvezdu na Stazi slavnih: Emotivan govor Marka Hamila

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Keri je bila jedinstvena. Svima nam je pripadala, svidelo nam se to ili ne...", počeo je sa govorom glumac

Keri Fišer Keri Fišer Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Keri Fišer, princeza Leja iz "Ratova zvezda", posthumno je dobila zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu. Na ceremoniji u Los Anđelesu prisustvovali su brojni fanovi i prijatelji, ćerka pokojne glumice Bili Guld, kao i Mark Hamil, koji je u čuvenoj franšizi igrao lik Luka Skajvokera.

Glumac je tokom obraćanja prisutnima održao emotivan govor.

"Keri je bila jedinstvena. Svima nam je pripadala, svidelo nam se to ili ne. Ona je bila naša princeza... Odlučna i čvrsta, ali sa ranjivošću zbog koje ste navijali za nju i želeli da ona uspe i bude srećna. Ona je igrala tako presudnu ulogu u mom profesionalnom i ličnom životu. I jedno i drugo bi bilo daleko praznije bez nje...

Nikada neću prestati da mi nedostaje, ali sam tako zahvalan što je imamo sve dok je imamo. Zahvalan sam na smehu, mudrosti, ljubaznosti, pa čak i na bezobraznom, samozadovoljavajućem s*anju za kojim me je moj voljeni svemirski blizanac izluđivao tokom godina. Pa hvala ti, Keri. Volim te", rekao je Hamil, prenosi Variety.

Pogledajte i galeriju:

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA