Preminula glumica iz "Mućki": Bila je i nagrađivana književnica

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Moja sestra, koju smo izgubili prošlog petka. Najtoplija, najhrabrija, najvelikodušnija i najbrilijantnija žena koju sam poznavala. Samo nebo zna kako ćemo živeti bez nje", napisala je njena sestra Luiza na Tviteru

Kejt Sanders, glumica koja se pojavila i u TV seriji "Mućke" je preminula u 62. godini. Njena sestra Luiza Sanders potvrdila je vest danas na Tviteru.

"Moja sestra, koju smo izgubili prošlog petka. Najtoplija, najhrabrija, najvelikodušnija i najbrilijantnija žena koju sam poznavala. Samo nebo zna kako ćemo živeti bez nje".

Glumica, književnica i novinarka pridužila se Nacionalnom teatru 1987. godine, a ostala je najprepoznatljivija po ulozi policajke Sandre u epizodi "Duge noge zakona" serije "Mućke" iz 1982. godine. Takođe je glumila u "Anđelima" (1978), "ITV Playhouse" (1979), "A Family affair" (1979) i "Just good friends" (1984).

Kate Saunders Foto: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

Kejt, koja je živela u Londonu, bila je nagrađivani pisac. Napisala je više od 20 romana, pisala je za decu i tinejdžere, ali i istorijske romanse i detektivske priče, prenosi Gardijan.

Kate Saunders Printskrin: BBC

Bila je kolumnistkinjaa Sunday times-a, Daily telegraph-a, Sunday express-a, Cosmopolitan-a...

(Telegraf.rs)

Video: Posle presude šapnula jednu rečenicu čoveku koji ju je tužio: Gvinet Paltrou nije kriva za nesreću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA