Pogledajte domaći film "Dva na dva" na First Time Filmmaker Sessions Online Film Festivalu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

ilm ima talentovanu glumačku ekipu i istinsko je svedočanstvo moći nezavisnog filma

First Time Filmmaker Sessions Online Film Festival sa ponosom predstavlja predstojeću onlajn projekciju filma „Dva na dva“ od 10. do 24. aprila. U režiji Danila Stanimirovića i Emilije Nestorović, ovaj film govori o mladoj glumici koja vodi dvostruki život kako bi dobila ulogu koju priželjkuje. Film je pravo svedočanstvo sirovog talenta filmskih stvaralaca koji prvi put rade i preporuka je da ga pogleda svako ko ceni nezavisnu kinematografiju.

Emilija Nestorović Foto: Marko Milenković

Važno je podržati nezavisne umetnike i razvoj filmskih talenata. Filmski stvaraoci koji prvi put rade često se bore da njihov rad vidi šira publika, a događaji poput First-Time Filmmaker Sessions Online Film Festivala pružaju platformu ovim umetnicima da pokažu svoj rad. Podržavajući ove filmske stvaraoce, festival pomaže u negovanju sledeće generacije talentovanih filmskih stvaralaca i osigurava da nezavisna kinematografija nastavi da napreduje.

„Dva na dva“ je napisala Emilija Nestorović, a producirali Emilija Nestorović i Doloris Ašković. Film ima talentovanu glumačku ekipu i istinsko je svedočanstvo moći nezavisnog filma. Ne propustite priliku da vidite ovaj neverovatan film i podržite sledeću generaciju filmskih stvaralaca.

Da biste gledali „Dva na dva“ i druge neverovatne filmove iz udobnosti svog doma, obavezno posetite https://liftoff.netvork kada se festival otvori 10. aprila.

Jedva čekamo da vas vidimo tamo!

Ceo intervju sa Emilijom Nestorović pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA