Vreme čitanja: oko 1 min.

Maraševa i Baćina albanska veza: Ko je Astrit Kabaši, Libero iz "Južnog vetra"?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac iz Peći je jedan od obrazovanijih glumaca sa ovih prostora

  • 9
Astrit Kabaši Printskrin: RTS

Ako pratite seriju "Južni vetar: Na granici", jednu od zapaženijih likova je Libero, koji je na neki način Maraševa i Baćina albanska veza. Njega glumi Astrit Kabaši, koji je rodom iz Peći.

Glumu je studirao na Univerzitetu u Prištini, za koju je kasnije dobio i master diplomu. Pozorišnu karijeru započeo je sredinom devedestih, a kasnije je imao zapažene uloge u filmskim i serijskim ostvarenjima na albanskom jeziku.

Kako se navodi na njegovoj Vikipedija i Linkedin stranici, bavi se profesurom glume na Univerzitetu u Prištini. Takođe se bavi i pisanjem scenarija.

"Mislim da nema lakih uloga, bilo da je to epizodna uloga ili glavna uloga... Ako želite lako i dobro, onda vam je potrebno mnogo rada i možete. Svaki put zavisi od toga koliko scenario dozvoljava, a to je rad koji ne zavisi samo od vas već od mnogo faktora, kao što su pravac, montaža, svetla, kamera, šminka, partner i drugi", rekao je o glumačkom poslu za Kultplus Astrit Kabaši.

Kao Libera mogli smo da prvi put vidimo u seriji "Južni vetar", koje je počela da se prikazuje 2020. godine. Istu ulogu je reprizirao u aktuelnoj ulozi "Južni vetar: Na granici", koja je došla do svoje poslednje epizode i gde ćemo saznati šta će biti sa Marašem, Baćom i ostalim likovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    2. april 2023 | 21:32

    Razocarajuce lose zadnje dve epizode,gore od ovoga ne moze😕😕😕😕😕

  • marko

    2. april 2023 | 21:35

    Stvarno,ovaj kraj je izgubio svaki smisao ove serije🤔🤔🤔🤔

  • Type

    2. april 2023 | 22:00

    Dobar glumac, ali rasplet u zadnjoj epizodi katastrofalno loš. A još najavljuju i nastavak, gde apsolutno ne vidim nastavak logične radnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA