Vreme čitanja: oko 2 min.

Maja Mandžuka otkrila koja njena ideja je prihvaćena u novim "Munjama!", a tiče se Nebojše Glogovca

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Drago mi je što je to ušlo u film", rekla je Maja Mandžuka, koja će u filmu "Munje: Opet!" reprizirati lik Kate

  • 0
Najava filma "Munje Opet!" Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao što je poznato, premijera filma "Munje: Opet!", nastavak legendarnih "Munja!", očekuje nas 29. marta, a posle toga, 30. marta, bioskop ide u bioskopsku distribuciju. U ostvarenju reditelja Raše Andrića i scenariste Srđana Anđelića igraće i Maja Mandžuka, koja će reprizirati lik Kate.

Glumica je otvorila dušu, a u intervjuu je navela da nas očekuje dobra zabava, kada je reč o filmu "Munje: Opet!". Ona je na početku otkrila kako je bilo na snimanju.

"Bilo je veoma zanimljivo, duhovito, puno smeha. Kako drugačije kada je Seka (Seka Sablić, prim.aut) pojačanje. Najviše vremena sa provodila sa Sekom", rekla je Maja Mandžuka.

Na pitanje koliko se lik Kate promenio za 23 godine, rekla je sledeće.

"To će publika imati prilike da vidi. Kata se u suštini nije promenila. Sazrela je, ali je i dalje vrlo pozitivna, borbena i ljubav joj je na prvom mestu", rekla je Maja Mandžuka.

Lik Maje Mandžuke u filmu "Munje: Opet!" puno đuska.

"Kada sam pročitala da Kata ima tu tačku, znala sam da će to lako da mi ide, jer privatno volim da igram. Nikada nisam išla na časove plesa, nego prosto od malih nogu, kada čujem muziku, volim da plešem. Imali smo koreografa na setu i onda smo zajedno to pripremili. Bilo je i improvizacije u toj tački. Nije bilo nikakvih priprema", rekla je Maja Madžuka.

Glumica je navela da nas očekuju i neke replike iz prvog dela.

"Ono što mogu da kažem, pominju se dosta replika iz prvog dela. To su čuvene replike koje se i dan danas pričaju i koriste u svakodnevnom životu", rekla je Maja Mandžuka i dodaje da je Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo pre nekoliko godina i glumio u prvom delu, nedostajao:

"Nedostajao je. Drago mi je što je Raša (reditelj Radivoje Raša Andrić, prim.aut) prihvatio moju ideju. Ima jedna scena u kancelariji kada otimaju sve Kati. Moja ideja je da Kata sačuva parfem "Dolče i Gabana". Drago mi je što je to ušlo u film", rekla je Maja Mandžuka.

Ona je dodala da se pojavljuje u medijima kada ima razlog.

"Volim da se pojavim kada imam povod za to. Ne volim da izlazim pošto poto u novinama. Volim svoju privatnost", rekla je glumica.

Maja je pohvalila mlade glumce koje su igrali u ovom ostvarenju, ali i Seku Sablić.

"Ne mogu da izdvojim baš nikog. Oni su uneli potpuno novu energiju u ovaj film. Seku bih uvek izdvojila. Ona je žena koja ima fenomenalnu energiju", rekla je Maja Mandžuka.

Glumica nam je otkrila da ima i projekte za inostrano tržište, ali će ih razmatrati kada prođe premijera filma "Munje: Opet!" koja je zakazana za 29. mart.

"Skoro sam završila i jednu seriju koja se snimala osam meseci, tako da mi se poklopilo snimanje filma. Bio je jedan jako naporan period. Posle toga hoću malo da se odmorim, pa onda u nove pobede", rekla je Maja Mandžuka.

Pogledajte trejler:

Video: Održana promocija novog dela kultnih Munja: Evo šta kažu glumci o nastavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA