Znate ga kao Crvenog, a da li vam je poznato koje je pravo ime Berčekovog lika u "Južnom vetru"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Crveni je jedan od glavnih likova u seriji "Južni vetar: Na granici" i Marašev glavni neprijatelj

Kao što je poznato, svakog vikenda na RTS-u 1 se prikazuje serija "Južni vetar: Na granici". Jedan od glavnih likova u ovom ostvarenju je Crveni, kojeg glumi Aleksandar Berček. Trenutno je najveći neprijatelj Marašu, kojeg igra Miloš Biković.

Ako ste gledali sedmu epizodu serije "Južni vetar: Na granici" otkriveno je kako se (Crveni, prim.aut) zaista zove. Tokom emotivnog razgovora sa suprugom Marašem, Sofija (glumi je Jovana Stojiljković, prim.aut) počinje da udara mobilni telefon.

Crveni, kao što je poznato, želi da likvidira Maraša, ali to ne ide lako. Celu situaciju je objasnio je Sofiji Petrov otac, kojeg igra Bogdan Diklić.

Marašev tata kaže da Petrovu likvidaciju treba da jednoglasno odobre svi koji su sa Crvenim u grupi i da je na prvom mestu posao.

Petrov otac je otkrio da je pravo ime Berčekovog lika zapravo Slobodan Ostojić i da zna mnogo o njemu, te će Sofiji sve ispričati.

Inače, Crveni je preživeo bombaški napad koji je izveo Car, kojeg je glumio Predrag Miki Manojlović. Berčekov lik pobesneo posle pokušaja atentana na njega i započeo lov na Maraša.

Video: Biković i Radonjić o novoj sezoni Južnog vetra: Mi kriminal ne prikazujemo kao nešto glorifikovano

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    20. mart 2023 | 16:55

    Matasev otac ma kraju ubija crvenog,to je sto ce na kraju biti sa crvenim,a petar maras zauzima mesto crvenog u skupini,sto kazu,posao ne sme da trpi,i to je kraj ove serije,tj.filma🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA