Šefica podzemlja u haljini bibliotekarke: Toni Kolet i Monika Beluči vode krimi dinastiju u filmu "Mafia Mama"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Mafia Mamma" stiže u bioskope u aprilu

Novi film "Mafija mama" odgovara na pitanje o kome naučnici razmišljaju eonima - šta se dešava kada razvedena domaćica nasledi italijansku kriminalnu dinastiju od dede koga nikada nije upoznala?

Toni Kolet ("Sve o dečaku", "Nasleđeno zlo") igra Kristin, Amerikanku na životnoj prekretnici - njen sin je upravo otišao na koledž, otkrila je da je muž vara, a onda i da je njen deda, koga nije ni upoznala, preminuo i da treba da ode na njegovu sahranu u Italiju.

Kada shvati da je pokojni deda bio mafijaški bos, čija je poslednja želja bila da ona nasledi porodični posao, kulturološki šok je na vrhuncu, a njen život se pretvara u izbegavanje sačekuša, sastančenje sa rivalskim krimi familijama i pokušajima da razume svet u kom se odjednom našla. Kristin se "oblači kao bibliotekarka", plaši pucnjave i, što je najgore, nikada nije videla "Kuma".

Jedini savetnik kojoj je Bjanka (Monika Beluči) koja je vodi kroz porodišne poslove.

Đulio Кorso, Frančesko Mastrojani, Alfonso Peruđini, Sofija Nomvete, Eduardo Skarpeta, Tim Dejš i Tomi Rodžer takođe igraju u ovoj novoj komediji.

"Mafia Mamma" stiže u bioskope u aprilu.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Video: sudar na Đermu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA