"Priča je snažnija, ima dosta novih likova": Dragan Bjelogrlić na FEST-u najavio novu sezonu "Tajkuna"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pred prikazivanje u Sali 6 beogradske Mts dvorane crvenim tepihom su prošetali Bjelogrlić, rediteljski dvojac Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, glumci Dejan Aćimović, Vanja Nenadić, Branislav Trifunović i drugi

Prvi nastavak druge sezone serije "Tajkun", sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, imali su priliku premijerno pogledati posetioci FEST-a.

Pred prikazivanje u Sali 6 beogradske Mts dvorane crvenim tepihom su prošetali Bjelogrlić, rediteljski dvojac Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, glumci Dejan Aćimović, Vanja Nenadić, Branislav Trifunović i drugi.

Premijeru na FEST-u nije propustio ni trener košarkaškog kluba Partizan Željko Obradović.

Bjelogrlić je rekao novinarima da očekuje na jesen televizijsko prikazivanje deset novih nastavka "Tajkuna", koji su zadržali vizuelni identitet prve sezone.

"Priča je snažnija, ima dosta novih likova i kada prođe uvod, prva epizoda, mislim da se od druge gleda baš u dahu", rekao je glumac.

Na kraju prve sezone Bjelogrlićev lik tajkun Vladan Simonović doživljava infarkt, pa se sada nakon kraćeg oporavka, vraća u veliku biznis igru.

Priču scenariste Đorđa Milosavljevića usložnjavaju lični i poslovni odnosi Simonovića sa dvojicom novih tajkuna, u tumačenju Aćimovića i Marka Grabeža, a tu je i.odnos sa ćerkom, koju igra Teodora Dragićević.

Stefanović je rekao da gledaoce u drugoj sezoni očekuje "mnogo novih likova, akcije, uzbuđenja, drame, svega", dok je Gavrilović dodala da su "jako lepo isprepleteni triler i drama".

U drugoj sezoni "Tajkuna" igraju i Jelena Ðokić, Ana Stefanović Bilić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.

Video: Jugoslavija spremala atomsku bombu: Najavljeno snimanje filma Lančana reakcija

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Meštani Podgore o velikoj šteti od nevremena u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA