Na male ekrane stiže serija "Lako je Raletu", domaća verzija sitkoma "Svi vole Rejmonda": Zna se kada i gde

 
  • 2

Igraju: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević i Matija Lukešević

Od 30. januara, na Prvom programu Radio-televizije Srbije, emituje se nova humoristička serija "Lako je Raletu".

Nastala prema kultnom američkom sitkomu iz devedesetih godina - "Svi vole Rejmonda", "Lako je Raletu" komedija je za sve generacije. U cipele komičara Reja Romana uskočio je Andrija Milošević, i

otelotvorio lik uspešnog sportskog novinara Raleta, koji vodi dinamičan život, trudeći se da bude (koliko je to moguće) i posvećen muž, i uzoran otac, i dobar sin i brat. Ali, Rale, po prirodi nemaran i opušten, i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada.

Dok Ivana na sve načine pokušava da održi red u kući i brine o troje dece, istovremeno joj svakodnevicu remete dosadne prve komšije - Raletovi roditelji i brat, koji zajedno žive u stanu prekoputa, i koji prosto obožavaju da slobodno vreme provode baš kod Raleta i Ivane, zadirući u svaki delić njihovog ličnog života.

U prizorima iz svakodnevice ove složene porodice, njihovim doživljajima i svim nezgodama i nesporazumima sa kojima se savremeni parovi i roditelji susreću, prepoznaće se mnogi. A da li ćemo zaista moći da kažemo "lako je Raletu" ostaje da se uverimo radnim danima od 20 časova na Prvom programu RTS-a!

Igraju: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević i Matija Lukešević.

Scenristi: Tanja Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević, Dušan Bulić

Reditelji: Ognjen Janković i Predrag Ličina

Kostimogrfkinja: Snežana Karl

Scenograf: Vlada Vićentić

Direktori fotografije: Darko Stanojev i Vladimir Ilić

Montažer: Aref Zaabi

Direktorka serije: Jovana Mijović

Izvršni producent: Dragan Đurković

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    21. januar 2023 | 17:12

    Bez ovog Sreckovica nista, a toliko je odbojan da je to strasno...ne znam ko mu i zasto daje toliko prostora

  • ns ja

    31. januar 2023 | 21:03

    Kao i sve, kopiramo tuđe. Siroti mi, kakva jadnoća od serije. Znoj me probija od sramote koliko je jadna ta serija. Original je smešan, a ovo je džigerica se prevrće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA