Kakva postava: Zvezda serije "Mućke" igra u nastavku "Frejžera"

Njegov lik zvaće se Alan Kornvol i u pitanju je stari Frejžerov kolega sa koledža

  • 0
FRASIER, Kelsey Grammer, Goodnight Seattle Foto: Paramount Coll / Everett / Profimedia

Popularna televizijska serija iz 1990-tih "Frejžer", u kojoj Kelsi Gramer tumači psihijara koji vodi radio emisiju, dobija nastavak, objavljeno je nedavno. Odmah je potvrđeno da će Gramer ponovo zaigrati naslovnu ulogu, a ostatak postave polako se sastavlja.

- S radošću očekujem sledeće poglavlje u nastavku putovanja dr Frejžera Krejna - rekao je Gramer o povratku u jednu od najuspešnijih američkih sitkoma.

U međuvremenu stigle su vesti da će zvezda serije "Mućke", Nikolas Lindherst, biti deo nastavka i igrati Frejžerovog "starog prijatelja sa koledža".

David Jason,  Nicholas Lyndhurst, Rodney, Del Boy, Mućke Dejdvid Džejson i Nikolas Lindherst / Foto: Roger Crump / News Licensing / Profimedia

Variety izveštava da je glumac (najpoznatiji kao Rodni Troter) prvi član ekipe koji je potvrdio svoje učešće. Ovo neće biti prvi put da Gramer i Lindherst igraju zajedno, s obzirom da su sarađivali i u Engleskoj nacionalnoj operi na "Čoveku iz La Manče".

Iako se zaplet drži u tajnosti, zvanični opis glasi:

- Frejžer odlazi u drugi grad sa novim izazovima, novim vezama koje treba stvoriti i starim snom ili dva koje treba konačno ispuniti. Frejžer je ponovo ušao u zgradu!

Lindherstov lik zvaće se Alan Kornvol i u pitanju je stari Frejžerov kolega sa koledža koji je postao univerzitetski profesor.

- Britanac, pijanac ogromnog srca, Alan ima intelekt ravan sa Frejžerovom – samo kad bi ikad poželeo da ga koristi.

- Alanova sklonost nevolji bi mogla da uzdrma Frejžerovu rutinu, dok bi Frejžerovo promišljeno vođstvo moglo pomoći Alanu da pronađe pravac koji mu je nedostajao u sopstvenom životu.

U međuvremenu, stigla je i vest da bi britanski glumac Džek Katmor-Skot mogao da zaigra Frejžerovog sina Fredija, koji će u suštini biti drugi glavni lik u novoj seriji. Katmor-Skot će biti peti glumac koji tumači ovaj lik, s obzirom da su se deca-glumci menjali tokom 11 sezona serije.

Fredi je na sredini između svog obrazovanog oca i prizemnog dede, te je napustio koledž i buduću karijeru psihologa ne bi li postao vatrogasac.

Kako je najavljeno, osim Gramera niko od originalnih glumaca neće se vratiti u nastavku, pa čak ni oni koji su bili zaduženi za uspeh originala, kao što su Dejvid Hajd Pirs, Džejn Livs i Peri Gilpin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jack Cutmore-Scott (@jackcutmorescott)

Podsetimo, serija je imala 11 sezona od 1993. do 2004. godine, a dobila je 37 Emija, od toga pet za najbolju komediju.

Nastavak će biti prikazivan na novoj platformi Paramount+.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA