Sjajne vesti za fanove "Džona Vika": Prelepa Ana de Armas stiže kao "Balerina"

De Armas je dokazala da može da igra akcione heroine u filmu "Nema vremena za umiranje", kao i u nedavno objavljenom Netfliksom filmu "The Gray Man"

  • 2
Ana De Armas Foto: Nicole Dove

Ljubitelji franšize "Džon Vik" imaju dobre razloge za slavlje. Spinof "Balerina ", sa Anom de Armas u glavnoj ulozi, počeće sa produkcijom sledeće nedelje, izvestio je TV Line.

Saopštenje je dao izvršni direktor kompanije Lionsgate Džon Felthajmer. Ovo otvara polje da franšiza opstane i nakon što Kijanu Rivs više ne bude igrao titularnog lika, jer osim "Balerine" objavljeno je i da će se prikvel "Džona Vika" - serija "Kontinental" koju predvodi Кolin Vudel - emitovati na međunarodnom nivou na Amazon Prime. Studio takođe „podnosi predloge“ za video igrice zasnovane na filmovima Кianu Rivsa.

Prošle godine je objavljena vest da je zvezda "Nema vremena za umiranje" izabrana za glavnu ulogu u filmu "Balerina", koji će pratiti mladu ubicu obučenu u baletskoj školi u filmu "Džon Vik: Poglavlje 3 – Parabelum". Priča predstavlja njenu potragu za osvetom protiv onih koji su ubili njenu porodicu.

Film će režirati reditelj "Underworld" Len Vajzmen, prema scenariju Šeja Hatena ("Army Of The Dead" Zaka Snajdera i "John Wick: Chapter 3 – Parabellum").

De Armas je u intervjuu ranije ove godine otkrila da je Emerald Fenel, Oskarom nagrađena scenaristka i rediteljka, dala završne dodire scenariju sa ženske tačke gledišta. Ovo je sve što se zaista zna o filmu:

De Armas je dokazala da može da igra akcione heroine u filmu "Nema vremena za umiranje", kao i u nedavno objavljenom Netfliksom filmu "The Gray Man", u kojem je glumila zajedno sa Rajanom Goslingom i Кrisom Evansom. Zvezda "Nož u leđa" poslednji put je viđena u filmu "Plavuša", u režiji Endrua Dominika, zasnovanom na istoimenom romanu Džojs Кerol Auts iz 2000. godine. Film je prikazao izmišljenu priču o životu i karijeri Merilin Monro, a De Armas je hvaljena zbog toga što je uspela da potpuno uđe u kožu holivudske ikone.

John-Wick-4 džon vik 4 Džon Vik 4 / Printskin: YT/Lionsgate Movies

Zajedno sa talentima kao što su Vajzman, Haten i Fenel, "Balerina" će biti uzbudljiva kao i originalna franšiza.

Prvi put objavljen 2014. godine, uspeh "Džona Vika" (i Kijanu Rivsa) odmah se preneo i na dva nastavka, "Džon Vik: Poglavlje 2" i "Džon Vik: Poglavlje 3 – Parabelum". Nakon što je "Parabelum" postao film sa najvećom zaradom u franšizi, zaradivši za samo 10 dana 326 miliona dolara širom sveta, najavljeni su četvrti i peti deo.

Trejler za četvrti film nedavno je objavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA