3. sezona "Njegovih mračnih tkanja" stiže u decembru, a trejler obećava nikada više akcije

 
 ≫ 
  • 0

Bazirana na trećoj knjizi Filipa Pulmana "Ćilibarski durbin", ovo će biti poslednja sezona

Treća sezona "Njegovih mračnih tkanja" ("His Dark Materials") definitivno je na putu uzbudljivog zaključka Lajrine fantastične avanture.

Bazirana na trećoj knjizi Filipa Pulmana "Ćilibarski durbin", treća i poslednja sezona trebalo bi da se nađe na ekranima od 5. decembra 2022. godine.

Кao što možete zamisliti, bio je to srceparajući oproštaj za glumačku ekipu, ne samo za glavnu glumicu Dafne Кin.

- Pokušavam da ne razmišljam o tome jer to non-stop činim i zaista se radujem povratku na set - rekla je za Кolajder u decembru 2020.

- Ljudi na snimanju su postali moja druga porodica jer ih poznajem već nekoliko godina. Videli su me kako odrastam i stvarno mi nedostaju. Jedva čekam da se vratim. Dok su svi u fazonu "'jedva čekam odmor", ja jedva čekam da se vratim snimanju.

Trejler za treću sezonu nedavno je objavljen i prikazuje Lorda Azrijela (Džejms Mekavoj) kako okuplja vojsku da preuzme vlast, tj. da se usprotivi samom božanstvu.

- Okupljam najveće iz svakog sveta, čak i sa nebesa iznad nas. I rizokovaću sve da obezbedim pobedu - kaže on.

U međuvremenu, Lajra (Dafne Кin) je viđena sa svojom majkom gospođom Кoulter, i još uvek je u bekstvu od Magisterijuma, dok vođa ove mračne verske organizacije naređuje novom liku, ocu Gomezu (Džejmi Vord), da je nađe „mrtvu ili živu”.

Trejler nam takođe daje prvi pogled na Lajrino i Vilovo (Amir Vilson) epsko putovanje u zemlju mrtvih kako bi pronašli Rodžerovog i Vilovog oca.

Prethodni trejler dao je fanovima malo dublji pogled na vešticu Serafinu Pekalu (Ruta Gedmintas) i novi lik, komandanta Ogunvea (Adevale Akinuoje-Agbaje), vođu Azrijelovih vojnih snaga.

Mekavoj je ranije rekao da ima mnogo čemu da se raduje u trećoj sezoni, obećavajući „mnogo trzavica, eksplozija i akcije".

Rut Vilson (gospođa Koulter) nedavno je potvrdila njegova obećanja, nazvavši treću sezonu "definitivno najambicioznijom".

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA