"Sreda" ponovo najgledanija na Netfliksu: Rijaliti "Hari i Megan" je prestigao samo dan, pogledajte listu

 
  • 1

"Sreda" ("Wednesday"), nova verzija priče o čuvenoj porodici Adams, nadmašila je "Damera" na Netflikosvoj listi najgledanijih serija ikada, dok su "Hari i Megan" strimervo najveći dokumentarni debi.

Samo jedan dan "Hari i Megan" uspeli su da skinu "Sredu" sa trona koji drži otkako je serija postavljena 23. novembra. Međutim, dok je oko 2,4 miliona ljudi gledalo prvu epizodu šestodelnog rijalitija, do treće je ostalo samo oko 800.000 ljudi.

Tako se ostvarenje Tima Bartona sa Dženom Ortegom u glavnoj ulozi ponovo našlo na vrhu i zvanično postalo treći naslov koji je pregledan više od milijardu sati u roku od mesec dana. To su pored "Srede" uspeli još samo "Squid Game" i 4. sezona "Stranger Things".

lista najgledanijih serija na netfliksu Printskrin: Netflix

To takođe znači da je „Sreda“ nadmašila „Damer“ Rajana Marfija i postala Netflikova druga najpopularnija serija na engleskom jeziku svih vremena. Кompanija meri svoju listu najpopularnijih na osnovu gledanosti svakog naslova u prvih 28 dana dostupnosti; „Damer“ je za to vreme dostigao 856,2 miliona sati, dok „Sreda“ ima još nedelju dana da prikupi svoje glasove.

Međutim, serija sada zaostaje 352,1 milion sati za 4. sezonom „Stranger Things“, koja će, po svemu sudeći, zadržati svoju titulu među TV serijama na engleskom jeziku.

Ali takođe je važno uzeti u obzir da „Stranger Things“ ima duže vreme trajanja – 4. sezona traje otprilike 13 sati, dok „Sreda“ traje 6,8 sati, što prvom daje značajnu prednost kada se porede samo sate gledanja. Zanimljivo je da Netflik procenjuje da je neverovatnih 150 miliona domaćinstava pogledalo „Sredu“. To je već više nego od „Stranger Things 4“ koja je tokom prvih 28 dana "ušla" u 104 miliona domova.

„Hari i Megan“ su zauzeli 2. mesto na Netfliksovoj nedeljnoj rang listi sa 81,6 miliona pregledanih sati u prva četiri dana dostupnosti – što ga čini najgledanijim "dokumentarnim" sadržajem strimera ikada. Procenjuje se da je 28 miliona domaćinstava pogledalo prve tri epizode, dok će naredni tri biti na striming servisu u četvrtak.

hari i megan netflix Printskrin: Netflix

Treće mesto u Netfliksovoj listi serija na engleskom jeziku za ovu nedelju bio je prvi deo druge i poslednje sezone „Firefly Lane“, drame zasnovane na istoimenom romanu, koja je od 5. decembra imala 50,35 miliona sati gledanja. Obožavaoci su takođe ponovo pogledali prvu sezonu, koja je ušla na listu na 5. mestu sa 20,94 miliona pregledanih sati.

Popularni triler „1899“ je imao 27,53 miliona pregledanih sati u tom periodu, dok je 5. sezona „Кrune“ zadržala svoju poziciju sa 18,9 miliona pregledanih sati.

(Telegraf.rss)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    14. decembar 2022 | 22:39

    Realno serija je teška šitina. Šta zna današnji gledalac šta je kvalitet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA