"Znao sam da nisam za ulogu": Zvezda Harija Potera, Tom Felton o "groznoj" audiciji sa Entonijem Hopkinsom

- Vrlo retko sam zvao svog agenta pre odlaska na audiciju i rekao: "Stvarno mislim da ovo nije za mene" - prisetio se Felton

  • 0
Entoni Hopkins Tom Felton Foto: Shutterstock, Ana Maria Wiggins / Alamy / Alamy / Profimedia

Tom Felton, zvezda filmskog serijala "Hari Poter", pričao je o "groznoj" audiciji koju je imao zajedno sa Entonijem Hopkinsom za ostvarenje "Hičkok" u podkastu Happy Sad Confused.

- Znao sam da nisam za ulogu. Nikada nisam gledao "Psiho" – film je bio o pravljenju "Psiha" – nisam znao ništa naročito dobro, ali sam znao da nisam za ovo - rekao je Felton i nastavio:

- Vrlo retko sam zvao svog agenta pre odlaska na audiciju i rekao: "Stvarno mislim da ovo nije za mene", ali jesam tom prilikom. "Rekao (agent) mi je: 'Samo uđi kao i uvek. Samo pokaži svoje lice, pokaži da znaš šta radiš, i nastavi dalje."

Felton je rekao da je Hopkins odlučo da izađe iz šablona. Bio je u fazonu, "Spustimo scenu. Hajde da testiramo kandidate. I nastavio sam da verovatno brbljam najgora tri minuta improvizacije užasnim američkim akcentom koji je iko ikada video. "Imao je veoma graciozan način da kaže "prekid", a to je: "Hvala vam mnogo na vašem vremenu", rekao je Felton, prenosi NME.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA