Skoro svi poznati su se pojavili na premijeri Komedije na tri sprata: Ovacije publike nisu izostale

 
 ≫ 
  • 1

Svi oni, ali i njihove kolege, došli su na premijeru i za tu priliku se posebno sredili

"Komedija na tri sprata", prvi dugometražni film Sandre Mitrović, sinoć je imao beogradsku premijeru u MTS dvorani. Mnogi poznati su došli, čak i oni koje ne viđamo često na događajima, pa su nas prijatno iznenadili svojom pojavom. Sledi novosadska premijera, a ona će biti danas, potom 20. oktobra film ide u redovnu bioskopsku distribuciju.

U ovom ostvarenju igra jaka glumačka ekipa - Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Svi oni, ali i njihove kolege, došli su na premijeru i za tu priliku se posebno sredili.

Pogledajte u galeriji:

Ovako je za Telegraf rediteljka opisala proces stvaranja filma:

"Pisali smo jako dugo. Preko 3 godine smo radili na njemu. Nismo bili sigurni šta će to biti kada smo počeli. Mi smo počeli da gradimo likove. Originalni lik nam je bio Živka. Meni je preminula baka, za koju sam bila jako vezana u tom momentu kada smo počeli to da pišemo.

Ja sam znala da jedan od vodećih likova bude zeznuta baba koji je miks moje dve babe, baba Nade i baba Milke, tako da smo počeli od likova. Jedino sam znala da će Boda (Slobodan Boda Ninković) igrati jednu od glavnih uloga, jer sam sa njim sarađivala, htela sam da napišem veliku ulogu za Bodu i da bude srodna ulozi koji je igrao u mom kratkom filmu.

Tako da smo odatle počeli. I onda smo shvatili da će oni biti komšije, da ćemo da ih stavimo u jednu zgradu, da ceo film treba tu da se dešava i tako smo počeli da gradimo svet"

(Telegraf.rs)

Video: Srbija i Turska potpisale 11 sporazuma u prisustvu presednika Vučića i Erdogana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    3. novembar 2022 | 06:50

    Dugo nisam odgledao gori fil nit kraja nit pocetka nit glume nit dijaloga niti radnje a o nekoj poruci da se i ne prica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA