Avatar posetio redakciju portala Telegraf.rs i najavio dugoočekivani nastavak

 
 ≫ 
  • 0

Nastavak "Avatara", koji nosi naziv "Avatar: Način vode" ("Avatar: The Way of Water"), stiže u decembru ove godine

Krajem ove godine, u decembru očekuje nas drugi deo filma "Avatar", koji nosi naziv "Avatar: Način vode" ("Avatar: The Way of Water"). Tim povodom, redakciju portala Telegraf.rs posetila je maskota ovog ostvarenja.

Njegova pojava privukla je pažnju, a neki od naših kolega su se fotografisali s njim.

Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, "Avatar: The Way of Water " počinje da priča priču o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova deca), nevolji koja ih prati, bitke koje vode da bi ostali živi.

U režiji Džejmsa Kamerona i produkcije Kamerona i Džona Landaua, u filmu glume Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Stiven Lang, Klif Kertis, Džoel Dejvid Mur, CCH Paunder, Edi Falko, Džemejn Klement i Kejt Vinslet.

Pre nastavka "Avatara", obožavatelji će u sredu, 21. septembra, moći da pogledaju remasterizovanu verziju prvog dela u 20:00 časova u IMAX sali Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

Najuspešniji film svih vremena reditelja Džejmsa Kamerona o marincu, paraplegičaru koji je poslat na planetu Pandoru 2154. godine u potrazi za vrednim rudama, kako je na planeti provodio više vremena, u njemu je počela da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i bića koja želi da sačuva.

Od 19:00 časova vas očekuje piće dobrodošlice, kao i posebno posluženje inspirisano filmom. Takođe, imaćete priliku da se na crvenom tepihu slikate sa Avatarom dok uživate u muzičkoj listi, koju je specijalno za vas pripremio naš DJ.

Pridužite nam se na IMAX 3D premijeri u najvećoj sali na ovim prostorima, upoznajte novog, poboljšanog Avatara i osvežite svoje pamćenje za drugi deo koji nas očekuje u decembru.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA