Internet je zaluđen Dejmonom Targarjenom u poslednjoj epizodi "Kuće zmaja"

 
 ≫ 
  • 0

Nije izgovorio nijednu reč

Ako ste pogledali treću epizodi "Kuće zmaja" (House of the Dragon), mora da vam je dah zastao tokom poslednjih nekoliko scena i konačnog obračuna princa Dejmona i Kragasa Drahara, Hranitelja Rakova.

Tri godine trajao je sukob između Korlisa Velariona (Morske Zmije) i Dejmona Targarijena sa jedne strane, a Hranitelja Rakova i njegovih sledbenika sa druge. Borba se vodila na Stepenicama, kamenim ostrvima između Dorne i zemalja Esosa, kojim često putuju trgovački brodovi.

Korlisa Velariona, njegovog sina Lenora, brata i vojnike zatičemo u nepovoljnom položaju. Vesterošani gube rat, a do Hranitelja Rakova ne mogu ni da dođu, jer se povlače u pećine u kojima su skriveni od zmaja i neprijatelja.

- Pokaži mi viteza koji će dobrovoljno otići u smrt u tom paklu i pokazaću ti ludaka - kaže Vemond Velarion, Korlisov brat.

U tom trenu se pojavljuje Dejmon na leđima Karaksiasa, Krvave Nemani, kao uvod u jednu od najkrvavijih scena bitki i prikaza hrabrosti, ludila i borbe koje smo videli u GoT svetu.

Fanovi su lako zapazili da ovaj Dejmonov spektakl ne samo da je bio vrlo uzbudljiv za gledanje, već da do kraja epizode više nismo čuli nijedan dijalog.

- Dejmon nije izgovorio nijednu reč od momenta kada je sjahao sa Karaksisa, zatim bio ponižen, pročitao pismo i povredio glasonošu, otplovio sam, lažirao predaju, primio nekoliko strela. Oči i telo su rekle MNOGO. Fenomenalna gluma.

- Brat nije rekao nijednu reč tokom cele epizode. Dejmon je**ni Targarjen.

- Met Smit ubija u ulozi Dejmina Targarjena.

- Fan sam Meta Smita još od "Doktora Hua". Mislim da je brilijantan u svakoj ulozi, ali Dejmon Targarjen je novi nivo. Savršena postava.

- Rikon Stark gleda Dejmona kao izbegava sve one strele...

- Na skali od 1 do Dejmon Targarjen, kako se ponašate kada dobijete poruku od svoje porodice?

(Telegraf.rs)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA