Stiže još jedan nastavak: Da li ste spremni za novu "Ali MekBil"?

 
 ≫ 
  • 2

Može li iko da smisli nešto originalno?

Tačno dve decenije otkako se "Ali MekBil" završila posle pet sezona na Fox-u, pravna drama sa Кalistom Flokhart u glavnoj ulozi vraća se na male ekrane i to na kanalu ABC, piše Deadline.

Serija će, prema prvim podacima, pratiti mladu Afroamerikanku koja se pridružuje advokatskoj firmi iz originalne serije, direktno sa pravnog fakulteta. Veruje se da je mlada žena biti ćerka Rene Redik (Aline cimerke), koju je glumila Liza Nikol Кarson u originalnoj seriji.

Spominje se da je Flokhart pozvana da ponovi svoju naslovnu ulogu iz originala, kao i da bude izvršni producent. Ipak, dok scenario ne bude gotov, ovi detalji neće biti poznati.

Predstavnici ABC i 20th TV odbili su da daju komentar.

U seriji "Ali MekBil", koja se emitovala na Fox-u od 1997. do 2002, Flokhart je igrala Alli, pravnicu koja radi u bostonskoj advokatskoj firmi "Kejdž i Fiš" zajedno sa svojim bivšim ljubavnikom i njegovom ženom. Radnja je pratila Alina iskušenja i nevolje dok je tražila ljubav i razvijala svoju karijeru. Glavni fokus drame bio je na romantičnim i ličnim životima likova, a sudski postupci često su se koristili kao sredstvo zapleta.

Serija je 1999. godine osvojila Emi za najbolju humorističku, da bi kasnije odnela još šest statua. "Ali MekBil" bila je poznata i po jakoj glumačkoj ekipi u kojoj su pored Flokhart bili i Кortni Torn-Smit, Greg German, Кarson, Džejn Кrakovski, Piter MekNikol, Gil Belouz, Lusi Liu, Porša de Rosi, kao i muzičarka Vonda Šepard koja se proslavila na emisiji. Pored toga, serija je dala Robertu Dauniju Džunioru jednu od njegovih prvih velikih uloga nakon pravnih problema sa kojim se suočavao 1990-ih godina.

"Ali MekBil" je prevazišla televiziju da bi postala fenomen pop kulture i stvorila mimove pre nego što su mimovi postojali (sećate li se bebe koja pleše?). Ostala je uticajna i dve decenije nakon svog kraja, a kreativni tim "She-Hulk" je nedavno naveo ovu dramu kao svoju inspiraciju.

(Telegraf.rs)

Video: Meštani Podgore o velikoj šteti od nevremena u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brando

    21. avgust 2022 | 17:16

    Serija koja mi budi najlepše uspomene. Tako pozitivna i humoristicna a opet ni malo neozbiljna. Jedna lepsa vremena

  • !

    21. avgust 2022 | 19:26

    Bah bolje da ne … kanta serija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA