Tvorci hit serije "Dark" snimili su novu mračnu misteriju, a evo ga i prvi trejler

 
  • 0

Netfliks još nije objavio tačan datum kada će ova serija moći da se strimuje na njihovoj platformi

Bračni par Jantje Friese i Baran bo Odar za verne fanove maestralne serije Dark spremili su novu mozgalicu - 1899, mračnu dramu koja se odigrava na brodu.

Serija okuplja neke od dobro poznatih evropskih glumaca, poput engleske glumice Emili Bičam (Outside the Wire), Velšanina Ajnerina Barnarda (Bela kraljica), Nemca Andreasa Pitšmana (Dark kao Jonas u srednjim godinama) ili Španca Migela Bernardoa (Elite).

Priča prati putnike na ogromnom parobrodu, koji potiču iz različitih kultura i zemalja, ali su ujedinjeni u potrazi za boljim životom u SAD. U jednom trenu nailaze na migrantski čamac, Prometej, koji pluta na otvorenom moru što njihovo putovanje pretvara u užasavajuću noćnu moru.

Trejler pokazuje da će se neke karakteristike iz hita Dark pojaviti i ovde, a tu su i nagoveštaji zapleta u kome se sa percepcijom stvarnosti igra. Čudne pojave, misteriozni likovi i zajednički "beg od nečega", okuplja ove potpune strance.

Produkcija 1899 rađena je u novoizgrađenoj, najsavremenijoj virtuelnoj produkcijskoj kući, smeštenoj u studiju Babelsberg u Nemačkoj.

Netfliks još nije objavio tačan datum kada će ova serija moći da se strimuje na njihovoj platformi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA