Čuveni Stiven King pohvalio Đurička: "Obožavam onog ljigavog Rusa, Jurija"

 
 ≫ 
  • 3

Nikola Đuričko u novoj sezoni serije "Stranger Things” igra švercera Jurija

Stiven King, jedan od najpoznatijih pisaca na svetu, uživa u četvrtoj sezoni Netfliksove hit serije "Stranger Things" i po svoj prilici oduševljen je likom ruskog švercera Jurija, kojeg igra srpski glumac Nikola Đuričko.

"Obožavam ljigavog Rusa, Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju. Kao Beri, samo ruski", napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Nikola Đuričko u novoj sezoni serije "Stranger Things” igra švercera Jurija koji treba Džojs Bajers i Marija Baumana da preveze od Aljaske do SSSR-a, kako bi spasili policijskog šefa Džima Hopera koji je na kraju prošle sezone kao zarobljenik završio u sovjetskom zatvoru na Kamčatki.

Prvih sedam epizoda četvrte sezone "Stranger Things" objavljeno je na Netfliksu 27. maja, a novi doživljaji ekipe iz Hokinsa imali su najuspešniju premijeru od svih serija na engleskom jeziku u istoriji tog striming servisa.

Bilo joj je dovoljno nepunih pet dana da postane najgledanija u čak 83 države, a korisnici širom sveta su u tom periodu odgledali 286,7 miliona sati nove sezone.

Video: Đuričko: Šta to znači biti živ čovek?

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    4. jun 2022 | 23:53

    Zaista ružan kompliment.

  • Lucky

    5. jun 2022 | 20:52

    Bas tako ,samo nije rus!!!! Vec bugarin!! Redutelji znaju ko je kakav iii na taj nacin dodeljuju uloge da ne bi oduzimali mnogiiio vremena na pripremu glumaca! Zbog toga ovaj bugarin nikada nije ni imalo neku karakternu ulogu!

  • Miros lqv

    5. jun 2022 | 07:29

    Smej se smej ...tako ti i treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA