≫ 

Oglasio se Bil Mari posle teških optužbi: "Mislio sam da je smešno. Svet više nije isti kao kada sam bio dete"

  • 1
Bill Murray Bil Mari Marej Foto: Tanjug/AP

Nakon što je protiv njega podnešena prijava za nedolično ponašanje na setu njegovog predstojećeg filma "Being Mortal", 71-godišnji glumac Bil Mari oglasio se povodom svega priloživši svoju stranu priče.

Podsećamo, Mari je prema navodima izvora za strane medije dodirivao žene, no ne po "neprikladnim mestima". Svejedno im je bilo neugodno, a zbog toga se sukobio i sa rediteljem koji nije želio ovakvo ponašanje na setu svoga filma.

- Učinio sam nešto što sam mislio da je smešno, no to nije bilo tako shvaćeno - rekao je Mari nakon što je Searchlight Pictures prošle sedmice obustavio produkciju filma pod rediteljskom palicom Aziza Ansarija.

Dodela Oskara 2022 Foto: Tanjug/AP

- Za sada razgovaramo i pokušavamo da se pomirimo jedni s drugima. Mislim da je tu pravi problem, u miru između nas - objasnio je Mari.

- Optimista sam po pitanju toga. Obojica smo profesionalci i mislim da se sviđamo jedan drugome. Ako se ne možemo stvarno slagati i verovati jedan drugome, nema smisla da dalje radimo zajedno - rekao je on.

Glumac je istakao da je celo iskustvo za njega bilo "poučno"

- Osećam kao da nisam video da je svet drugačije mesto nego kada sam ja bio dete. Ono što je bilo smešno kada sam ja bio klinac, nije više nužno smešno i danas. Vremena se menjaju, a ja to moram da shvatim.

Mari je priznao kako bi bio najsrećniji kada bi se on i Ansari vratili poslu.

- Ono što bi me najviše usrećilo bilo bi da se obojica vratimo na posao. Da budemo u mogućnosti da verujemo jedan drugom i radimo na projektu za koji smo oboje proveli dosta vremena razvijajući svoje veštine - rekao je.

Studio je navodno zaustavio produkciju dva dana ranije pre nego je skroz obustavio rad na filmu, a detalje je naveo u e-mailu koji su uputili glumcima i ekipi, prenosi Variety.

Video: Perverznjak pipa putnicu u autobusu na liniji Beograd - Mladenovac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    2. maj 2022 | 12:51

    "Svet više nije isti kao kada sam bio dete" - БАШ тако, нарушена је равнотежа. Сада припити тигар од папира хоће да шири НАТО... На срећу, прошло је то време.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA