Dva potpuno nova lika u seriji "Gospodar prstenova": Fanovi "How I met your mother" prepoznaće ovu glumicu

 
 ≫ 
  • 0

Amazonov strimer Prime Video će premijerno prikazati seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" 2. septembra

Još nekoliko meseci je preostalo do emitovanja serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" ("The Lord of the Rings: The Rings of Power"), a polako se otkrivaju i likovi koji ćemo upoznati u ovom ostvarenju.

Dva nova lika otkrivena preko zvaničnog Tviter naloga serije zovu se Teo i Bronvin. Iako oboje izgledaju kao ljudi, moraćemo da sačekamo još slika ili možda trejler da bismo bili potpuno sigurni koja je njihova uloga u ovom ostvarenju.

Ono što je poznato jeste da Bronvinu igra iranska glumica Nazanin Boniadi, koju fanovi serije "Kako sam te upoznao tvoju majku" možda pamte kao Noru, duhovitu devojku Barnija Stinsona, koja se pojavljuje u 6. sezoni.

Tea igra glumac Tajro Muhafidin, koji dobija svoju prvu glavnu ulogu u TV seriji. Najzanimljiviji deo otkrivanja ovog lika je da Teo drži mač koji je slomljen, piše Collider.

I obični i okoreli fanovi "Gospodara prstenova" sećaju se da originalni filmski serijal počinje tako što Isilduru (Hari Sinkler, Aragonov predak) Sauron razbije mač Narsil Aragornom. Aragon je kasnije nasledio krhotine mača i ponovo ih sastavio da bi se borio protiv istog zlikovca.

Amazonov strimer Prime Video će premijerno prikazati seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" 2. septembra.

Pogledajte trejler:

Video: Redak snimak bebe vilenjaka

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA