Nastavak erotske drame "365 dana" stiže na Netfliks: Vreli kadrovi i ljubavni trougao na pomolu

 
  • 0

Film koji kritičari mrze, a masa ne može da prestane da gleda

Nastavak poljsko-italijanske erotske drame "365 dana", koja se pre dve godine popela na vrh najgledanijih filmova na platformi širom sveta, stići će krajem ovog meseca, najavljeno je u novom trejleru.

Film koji mnogi porede sa "50 nijansi sive" doneo je priču o mladoj Poljakinji Lauri (Ana Marija Sjeklucka) koja biva kindapovana od strane sicilijanskog gangstera Masima (Mikele Morone). Njegova namera je da je za 365 dana navede da se zaljubi u njega.

Drugi film fokusiraće se na njihovu vezu, Masimovu borbu da ostane lojalan svojoj porodici i misterioznog muškarca koji ulazi u Laurin život.

U trejleru se obrisi radnje naslućuju. Laura (koja je ipak preživela, baš kao i njena drugarica) udaje se za Masima, ali brak sa mafijašem i život pod budnim okom njegovo obezbeđenja baš i nisu po njenoj volji. Ona se ubrzo vezuje za čoveka koji radi za Masima, a ljubavni trougao je na pomolu.

Podsetimo, "365 dana" režirali su Barbara Bialovas i Tomaš Mendez, a u pitanju je filmska trilogija. Filmovi su bazirani na romanima poljske spisateljice Blanke Lipinske.

Originalni film premijerno je stigao na Netfliks u junu 2020. godine i postao jedan od najgledanijih sadržaja na platformi, uprkos niskim ocenama kritičara. Film je kritikovan zbog slabog i predvidivog zapleta i načina na koji tretira seksualno nasilje i samu mafiju, a na Rotten Tomatoes ima retku ocenu - 0.

Oko toga šta u filmu valja a šta ne koplja su se lomila i na našem portalu, gde su dve novinarke dale sasvim drugačije ocene filma "365 dana". Vi prosudite kojoj naginjete više.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA