Poznato kada "Tajne vinove loze 2" konačno stižu na male ekrane: Ovo su novi likovi

 
 ≫ 
  • 2

Nekoliko tokova priče odvešće radnju u drugom pravcu

Nakon velike gledanosti prve sezone, sasvim je sigurno da se od drugog serijala serije "Tajne vinove loze" mnogo očekuje. Gledaoci željno iščekuju novih 36 epizoda, dok se u međuvremenu prisećaju starih kroz reprize na kanalu Superstar.

Nova sezona premijerno će početi sa emitovanjem krajem marta, a radnja će se nadovezati na finale reprize prve sezone. Drugi ciklus na kanalu Superstar počinje da se emituje odmah po završetku reprize prvog, piše Film i TV.

U nastavku serije “Tajne vinove loze” stižu novi likovi koji će radnju razviti u drugom pravcu. Budući da će nove epizode obilovati “flešbekovima”, imaćemo priliku da saznamo mnogo više od Verinoj porodici. Tako ćemo u drugoj sezoni otkriti kako je Vera izgledala kao dete, ali ćemo videti i njene roditelje. Vera će praviti novo vino, zbog čega ćemo gledati i glumicu Radu Đuričin u ulozi hemičarke koja će joj pomagati da pronađe savršenu formulu.

Upoznaćemo i Tadiju – Vukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao klince.

Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić.

Idejni tvorac i producent Dejan Karaklajić otkrio je da će u nastavku biti više drame, a kako smo ranije pisali, druga sezona moraće da odgovori na najmanje devet pitanja.

Ima nekoliko tokova priče. To su Vuk i Vera, njihova odnos, njihova ljubav, problemi sa vinom, pravljenje vina, neke druge lične drame porodice Tomović, neke druge drame porodice Smiljanić i još niz tokova. Svašta se dešava. U ovoj sezoni ima više dešavanja nego u prvoj.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    11. februar 2022 | 09:26

    A kada će početi emitovanje drugog serijala serije na RTS1?

  • ivana

    11. februar 2022 | 21:20

    Ajmo jedva cekamo druga sezona,srecno ekipi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA