Minu Lazarević gledamo u 2. sezoni popularne serije: "Junaci našeg doba" su obični ljudi

 
 ≫ 
  • 1

Glumicu ćemo gledati i u drugoj sezoni serije "Junaci našeg doba"

Nova sezona serije "Junaci našeg doba", koja je rađena po scenariju Siniše Pavića, počeće u utorak, 8. februara na RTS-u 1. Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju igra Mina Lazarević, i to lik Maje Čičanović.

Mina Lazarević je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a navela da joj je čast što je Siniša Pavić pisao lik Maje pisao za nju.

- Maja pokušava sa svojim nezgodnim, impulsivnim temperamentom da egzistira između porodice, gde je kao i svaka prava žena stub i pokušava da održi harmoniju i red u kući. Tako pokušava da u nekom još uvek muškom svetu egzistira kao poslovna žena koja želi da napreduje u karijeri i da opstane u svemu tome - rekla je Mina Lazarević u razgovoru sa voditeljkom Ivanom Milenković.

Glumica je navela da je bilo izazova na snimanju serije, da je čak bila i temperatura do 50 stepeni, te se šminka topila na licu.

- Trudimo se da se šalimo svi i da nekako lakše i lepše prođemo ceo taj proces, tako da naravno, ima anegdota, i onih koje sami stvaramo, i onih koje se spontano dešavaju - rekla je Mina Lazarević.

Na pitanje ko su junaci našeg doba, glumica je rekla obični ljudi.

- To su obični ljudi koji se trude da na različite načine opstanu uprkos svim nedaćama i teškoćama koje ih snalaze svakodnevno na svakom koraku, ja mislim da su to pravi junaci - rekla je Mina Lazarević za RTS.

Video: Mina Lazarević: MOJE vreme je vreme provedeno sa mojom decom

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA