"Prvo nisam sebe video u toj ulozi": Igor Benčina u "Zlatnom dečku" glumi bivšeg robijaša

Glumac je pohvalno govorio o reditelju Ognjenu Jankoviću, ali i o glavnom glumcu Denisu Muriću

  • 0

Film "Zlatni dečko" biće premireno prikazan 11. januara u "Kombank dvorani". U ovom ostvarenju reditelja i scenariste Ognjena Jankovića glumi i Igor Benčina, koji glumi bivšeg robijaša koji ima zadatak da glavnog junaka (kojeg glumi Denis Murić) dovede u red.

- To je tip koji je sam sebi postavio zadatak da tog fudbalera, talenta dovede u neki red i da od njega, sublimirajući neke njegove kvalitete napravi čoveka. Ja sam sa Ognjenom pričao godinu dana pre nego što smo počeli da radimo i iskreno nešto nisam sebe ni video u toj ulozi toliko. Ono što jeste stvarno kvalitet Ognjena kao reditelja, nešto u samom startu što sam video, to se na kraju ispostavilo, jeste samopouzdanje. Nešto što veliki reditelji uglavnom imaju, a to je manipulativna crta u najpozitivnijem smislu. Vidi se da je čovek izgurao svoju priču do kraja. Meni je bilo zadovoljstvo raditi sa Pekijem (Petrom Strugarom), sa Kuzmanovićem - rekao je Benčina.

Video: Zlatni dečko na velikom platnu: Ekipa filma o reditelju debitantu Ognjenu Jankoviću

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA