Vil Ferel otkrio zašto je odbio 29 miliona dolara da snimi nastavak hit filma

 
 ≫ 
  • 0

Nije sve u parama

Skoro 20 godina nakon što je glumio voljenog Badija Vilenjaka u hit prazničnoj komediji "Vilenjak" ("Elf") iz 2003. godine, glumac Vil Ferel je objasnio zašto je odbio da snimi nastavak.

Film, u kojem su glumili i Džejms Kan, Bob Njuhart, Ed Asner i Zoi Dešanel, bio je iznenađujući hit, pri čemu je zaradio 224 miliona dolara širom sveta, a imao je samo budžet od 33 miliona dolara.

Ferel je u intervjuu za The Hollywood Reporter otkrio da je odbio da snimi nastavak, kao i platu od o 29 miliona dolara, piše Daily Mail.

Scenario za nastavak je napisan, ali ga je glumac odlučio da ne glumi, jer je smatrao da ne može iskreno da promoviše film jer je u suštini isti kao original.

- Morao bih da promovišem film sa poštenog mesta, što bi bilo, kao, "O, ne, nije dobro. Jednostavno nisam mogao da odbijem toliko novca." I pomislio sam: "Mogu li zaista da izgovorim te reči? Mislim da ne mogu, pa pretpostavljam da ne mogu da radim film." - rekao je Ferel i naglasio da je odluka da odbije snimanja filma bila laka.

Pogledajte trejler za film "Vilenjak" ("Elf"):

Video: Miloš Biković otkrio kakav je Džoni Dep van kamera

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA