Spremni za novi „Vrisak“? Kultna horor saga se nastavlja i svi se pitaju - ko je ubica?

 
 ≫ 
  • 0

Svetska premijera je najavljena za 14. januar 2022. godine

Legendarni horor serijal „Vrisak“ dobio je svoj peti deo, koji će se zvati isto kao i film od koga je sve počelo. Film je rešen da bude nešto između nastavka i nove verzije originala, a istovremeno on će biti prvi iza koga neće stajati Ves Krejven.

Gledaoce posebno raduje što se Niv Kembel vraća u ulozi Sidni Preskot, Kortni Koks kao Gejl Veders, a njen bivši suprug Dejvid Arket u ulozi Djuija Tajlija.

Prošlo 25 godina od brutalnih ubistava u gradiću Vudsborou, prikazanih u prvom „Vrisku“, ali mladi još uvek nisu sigurni. Tinejdžere na meti novog serijskog ubice obučenog u prepoznatljivi Gostfejsov kostim igraju Melisa Berera, Kajl Galner, Džek Kvejd, Marli Šelton, Džena Ortega, Džasmin Savoj Braun, Mejson Guding i Majki Medison.

Upravo objavljeni trejler za „Vrisak 5“ počinje telefonskim pozivom sa nepoznatog broja. Kada se devojka koja je sama u kući javi na telefon, glas sa druge strane linije joj poručuje: „Da li želiš da započnemo igru?“. Nakon toga slede jezive scene karakteristične za ovaj horor serijal.

Film potpisuju Met Batineli-Olpen i Tajler Džilet, a kako je Džilet rekao, tajanstvenost ubice (ili ubica) bio je prioritet čak i na snimanju.

- Mnogo smo pazili da zaštitimo "veliko otkriće" ovog filma. Išli smo toliko daleko da ni glumci nisu znali sve detalje scenarija. Želeli smo da se svi pitaju. Naravno, dođeš do trena kada moraš da "pustiš mačku iz džaka", ali trudili smo se da to odložimo do samog kraja - kazao je on.

Podsetimo, Ves Krejven, reditelj prva četiri dela „Vriska“, preminuo je 2015. godine.

Svetska premijera je najavljena za 14. januar 2022. godine.

Video: Zavirite u film Poslednji dvoboj

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA