Sin Džejmsa Gandolfinija rasplakao ekipu ostvarenja "The Many Saints Of Newark" izjavom o svom ocu

 
 ≫ 
  • 0

Majkl Soprano u filmu "The Many Saints Of Newark" igra mlađeg Tonija Soprana

Majkl Gandolfini Majkl Gandolfini kao Toni Soprano u filmu "The Many Saints of Newark" / Printskrin: YouTube/Warner Bros. Pictures

Sin Džejmsa Gandolfinija, Majkl Gandolfini, rasplakao je ekipu ostvarenja "The Many Saints Of Newark", u kojem glumi svog oca. Sve je ispričao reditelj Alan Tejlor, koji bio prisutan kada se to desilo.

Majkl Gandolfini  igra mlađu inkarnaciju lika svog oca Tonija Soprana u filmu "The Many Saints Of Newark, prikvelu legendarnih "Sopranovih".

Džejms Gandolfini preminuo je 2013. godine, kada je njegov naslednik imao samo 14 godina.

- Svi smo večerali jedne noći. U jednom trenutku, (Majkl) je ustao i rekao: "Želim da se zahvalim svima što su ovo uradili jer je to bila prilika da pozdravim oca ... i opet  da mu kažem zbogom - rekao je Tejlor za "Empire".

Režiser je dodao da "u kući nije bilo suvog oka" posle te izjave.

Majkl je rekao za medije da je preuzimanje uloge mladog Tonija Soprana verovatno najteža odluka koju je morao da donese.

- Znate, nisam hteo da vršim pritisak na sebe da se povučem iz ovog osećaja kao da sam odrastao u smislu osećanja prema tati. Samo sam želeo da budem najbolji glumac koji mogu biti, prikazujući Tonija na način na koji je Dejvid želeo, scenu po scenu. Nisam razmišljao o svojoj tuzi jer ... pa, us*ao bih se u krevet - rekao je Gandolfini, a prenosi "Daily Mail".

Prikvel "The Many Saints Of Newark, koji će pojaviti ove jeseni, se fokusira na nadolazećeg mafijaškog šefa u mladosti usred nemira u Njuarku 1967. godine i tenzija između afroameričke i italijansko-američke zajednice.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA