Boris otkrio šta mu je bio izazov kod Miloševića: Tek nas očekuju iznenađenja u "Porodici"

 
 
 ≫ 
  • 7

- Vrlo katarzični momenti koji će vam sve razjasniti... - rekao je glumac Boris Isaković

Serija Boris Isaković kao Slobodan Milošević u seriji "Porodica" Foto: Promo/RTS/SuperstarTV

Publika širom Srbije imala je priliku da pogleda prvu epizodu serije "Porodica", koja govori o poslednjim danima zajedničkog života porodice Milošević. U ulozi Slobodana Miloševića briljirao je Boris Isaković, a on je gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" K1 televizije govorio o liku koji igra.

Poznati glumac navodi da nas tek "ono pravo" očekuje.

- Stižu pohvale. Ja kažem: "Ljudi, sačekajte, tek je počelo". To stvarno i mislim. Ovo je petodelna serija, mini serija, jedna forma koja je fantastična, jer će gledaoci imati priliku večeras i narednih dana, naredne četiri večeri, da gledaju pet filmova. Ovo je stvarno tek počelo. Postavljeni su likovi, čak su ispisana imena pored svakog lika da bi svi, ne samo generacija moja mogla da prati, nego i neki mlađi ljudi. Ovo je, pre svega, njima namenjeno - rekao je Boris Isaković na početku razgovora.

On kaže da je oberučke prihvatio da igra Slobodana Miloševića.

- To je fantastična prilika za glumca, toliko podatan jedan teren i istovremo sklizak, rekao bih, jer treba svašta obuhvatiti. I hvala Bogu da sam imao tu ogromnu pomoć od kolega koji su sve vrhunski glumci, a onda od svih. Maska je bila nešto što je bila veliki izazov za celu produkcija, tako i za mene. Ja sam bio uporan u tome, ja sam to želeo - rekao je Boris.

Glumac ističe da se potrudio oko uloge Slobodana Miloševića.

- Ja sam se trudio da mu se približim koliko je to moguće. Kao što se vidi iz prve epizode, važno je bilo ovu drugu, intimnu stranu Slobodana Miloševića otvoriti. I naravno da nije sve moglo da leži na činjenicama, da su ljudi govorili o tom odnosu njega i njegove supruge kao nekom velikom ljubavnom odnosu i koji je sadržao toplinu i nežnost i nekakvu ljudskost. E to je ta strana koju sam ja osetio da je, a i Bojan Vuletić, da je bilo potrebno otvoriti i dati tu dimenziju tom liku, jer sve ovo drugo je naša slika koje se sećamo iz tih vremena, a to su slike govora njegove, slike sa nekakvih sednica, kada je on isključivo u jednoj ulozi političara... To je bio izazov, nekako otvoriti i tu drugu stranu njegovu - rekao je Boris Isaković, koji je ishvatio seriju, glumačku ekipu, kao i scenaristu i reditelja Bojana Vuletića.

Kao što je na početku razgovora najavio, tek nas očekuju zanimljivi momentu.

- Tek je počela serija, ima svoju katarzu, neću sada... Imaćete priliku da sagledate... Tek predstoje iznenađenja u seriji. Vrlo katarzični momenti koji će vam sve razjasniti... Tek dolaze scene sa pregovora sa Čedomirom Jovanovićem, kojeg fenomenalno igra Milan Marić. Te scene su meni bile izuzetno značajne. Onda scene sa Legijom, takođe... - rekao je Boris Isaković.

Kako vam se dopada kako je Boris Isaković glumio Slobodana Miloševića?

Video: Kako je nastala Porodica, serija o poslednjim danima pred hapšenje Miloševića

(Telegraf.rs)

Video: Nastavak suđenja protiv roditelja dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u O.Š. "Vladislav Ribikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    30. mart 2021 | 21:01

    On je pokazao vec ko je i sta je.Kao i Mirjana Karanovic.

  • Срб

    30. mart 2021 | 20:51

    Изазов му је мржња према Милошевићу Србима и Србији Сви србомрзсци на једном месту укључујући и костића и бандовића Довољан разлог за избегавање

  • xxdet

    30. mart 2021 | 22:43

    Како не снимисте серију о томе како је Милошевић убијен у Хагу ? Укључите логику и разум барем једном, па размислите шта је тај човек без икога иза леђа доживљавао када се затворе врата у `разговору` са представницима великих Западних сила ? Лакше је хаосу ударити ријалити печат по основу рекла-казала и гурати Србима на нос, јел тако ? На један филм о истинском страдању Срба као што је филм "Дара из Јасеновца" биће у контри направљено барем три који треба да нас убеде да одустанемо од своје државе и препустимо је албанцима и хрватима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA