Nesvakidašnja situacija u "Poteri": Tragač je bio iznenađen odlukom takmičara

 
  • 15

- Opa... Teško da to mogu da stignem - rekao je iznenađeni Milorad Milinković

Potera Kviz "Potera" Printskrin: RTS

Na prvom programu RTS-a prikazana je još jedna epizoda "Potere". U kvizu se desila jedna nesvakidašnja situacija. Naime, takmičaru Branku, koji je prvobitno osvoji  cifru od 60.000, ponuđene su kao najveća svota 350.000 dinara i najniža 6.000 dinara.

Učesnika su ostali takmičari savetovali da prihvati srednju svotu. Međutim, Branko se opredelio ipak za najnižu

- Nisu pare sve u životu - rekao je Branko.

- To i ja kažem. Treba ići na najveću cifru. Treba da bude malo rizika  - rekao je tragač Milorad Milinković, koji nije ni znao da će Branko izabrati najmanju ponuđenu svotu.

- Sportskim žargonom rečeno, dobri stratezi, treneri kažu: "Napad počinje od dobre odbrane". Tako da ću se ja opredelilit za taktičko repozicioniranje na sumu od 6.000 (dinara) - rekao je Branko.

- Opa... Teško da to mogu da stignem. Vi ste već prošli, suma je besmislena - rekao je iznenađeni Milorad Milinković.

- Dobro, taktika... Dobro, 6.000 dinara. Očigledno da je prevashodni cilj ići dalje u finalnu "Poteru" - rekao je malo iznenađeni voditelj Jovan Memedović.

Na kraju, tragač je bio uspešniji i stigao je takmičara. Milorad Milinković je takođe bio uspešan i u finalnoj "Poteri" i svojim znanjem onemogućio učesnike da osvoje svotu od 120.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    15. mart 2021 | 22:38

    Mislim da su večeras takmičati bili oštećeni u vašem kvizu Potera.Prilikom čitanja pitanja voditelj je odugovlačio čitanje. U momentu kad su igrači tražili da se to pitanje pomeri i da im se pročita sledeće, voditelj je i dalje nastavio da čita predhodno pitanje i samim tim im oduzeo nekoliko sekundi koje bi im bile dovoljne da odgovore na 18 pitanje koje su znali. Takodje nije u redu da on nakon njigovog odgovora govori da li je tačno ili ne , da bi nakon toga spiket takodje ponovio da li je odgovor tačan ili ne. Takav način je drugačiji kod je tragač u pitanju. Tada voditelj samo potvrdi ili ne da li je odgovor ispravan a ne diskituje odgovor. Puno toga je neispravno i nije jednako kad su takmičari u pitanju i kad su tragači u poteri. Voditelj non stop sporo čita pitanja, odgivore i troši vreme takmičara. Konkretno kada je u pitanju gospodjica tragač u pitanju, ona daje odgovor na pola isčitanog pitanja i viditelj odmah nastavlja sledeće da bi ona što pre mogla odgovarati sledeće. Volimo da gledamo kviz no nije u redu da se ljudima oduzima moguvnost da se pokažu ravnopravno sa tragačem. Ovo večeras je ukradena pobeda. Tragač je bio dobar, ali i takmičari bi usprli da odgobore na poslednje pitanje, i on ih ne bi sustigao. U ovom slučdju televizija treba da premota emisiju iproveri kako je to izgledalo. Takmičari treba da budu pobednici. To bi bilo u redu prema gledaocima i prema takmičarima.

  • Aaaa

    16. mart 2021 | 04:50

    Nije fer. Ovi takmicari su trebali da dobiju novac. Pitanja su dugacka! Voditelj tesko cita,dok kod tragaca to krace traje!

  • Чоп

    16. mart 2021 | 00:29

    Вечерас је било више него очигледно да "трагачи" имају бубицу!!! Овде полиција треба да умеша прсте под хитно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA