"Za "ozbiljne" filmove, umoran sam od toga da Holivudu govorim NE - neću zle Srbe"

 
 ≫ 
  • 0

- Neizmerno mi znači što mi je Edi Marfi dao priliku da uz njega igram čoveka rođenog u Americi - rekao je Aleksandar Filimonović

Aleksandar Filimonović Aleksandar Filimonović Foto: ATA images

Srpski glumac Aleksandar Filimović već uveliko gradi karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama. Takođe, on se oprobao i kao scenarista i režiser, ali i kao producent, gde trenutno radi na dva holivudska filma sa američkim partnerima i želja mu je da ih snimi u Srbiji.

- Kao glumca me čeka nekoliko velikih uloga u filmovima i serijama, a neizmerno mi znači što mi je Edi Marfi dao priliku da uz njega igram čoveka rođenog u Americi (film “Dolemite is my name”) i da sam izašao iz kasting fioke rezervisane za uloge Rusa. Svi znamo koliko su stereotipne i mene kao umetnika ne privlače nimalo -  - rekao je Aleksandar Filimonović za "Blic" - nastavio:

- U filmu “Deep Into Love” se baš igramo sa parodijom nekih stereotipa, ali za “ozbiljne” filmove, umoran sam od toga da Holivudu govorim NE - neću zle Srbe, neću površne i politički motivisane ruske uloge. Srećom ima dobrih ljudi koji su mi dali priliku na osnovu talenta, a nisu mi zatvorili vrata zbog toga što sam ponosan odakle sam - zaključio je on.

Video: Dobro je da ovaj video neće gledati Adrijana Lima i Hajdi Klum

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA