Moja Živka je uvek imala kompleks: Ceca Bojković o novoj ulozi u seriji "Tri muškarca i tetka"

 
 ≫ 
  • 0
Svetlana Ceca Bojković Svetlana Ceca Bojković Foto: Aleksandar Krstović

Nešto više od godinu dana serija "Tate" držala nas je prikovane za male ekrane, a večeras u 20 časova na Prvoj televiziji pratimo i poslednje epizode.

- Serija je obuhvatala sve generacije I jako je lepo kad vidiš celu porodicu kako uživa ispred ekrana. I atmosfera koja je napravljena u samoj ekipi I na setu, sve je to uticalo na uspeh ove serije. Žao mi je što se završava, osećam se nekako i lepo I setno ali sve je to normalno u našim karijerama, ostaju lepe uspomene koje ćemo evocirati svaki put kad se sretnemo na nekom drugom projektu - prokomentarisao je jedan od glavnih glumaca Miljan Prljeta za Prvu televiziju.

Ipak, gledaoce u tom terminu očekuje nova humoristička serija koja se željeno iščekuje, a u kojoj ćemo gledati mnoge poznate i nama omijene glumce. U nedelju, 21. februara u časova startuje sitkom "Tri muškarca i tetka", a jedna od glavnih junakinja pored Seke Sablić je Svetlana Ceca Bojković koja najavljuje da će se pojaviti u potpuno drugačijoj roli u odnosu na ono što je publika navikla.

- Tumačim lik Živke, sestre glavne tetke u seriji, koju igra Seka Sablić. Iza sebe ima buran život. Udavala se, razvodila, ostavljala dete, živela u Francuskoj... Živka je jedna sposobna, ali lukava i oštroumna osoba. Na početku serije je ona bila na Kubi, ali se kasnije vraća u kuću svoje sestre Milke i tada kreće njihova borba za preuzimanje kormila. Između njih dve je oduvek postojao taj takmičarski duh i netrpljivost. Milka se tu ustoličila i vodi glavnu reč u kući, organizaciji poslova, mućki, a svoje prste ume da umeša i u ljubavne veze. Kod nje sve ima materijalnu pozadinu -otkriva Ceca Bojković.

Na pitanje kako se slažu Milka I Živka u seriji, glumica odgovara:

- Živka je uvek imala kompleks zbog sestre. Milka je materijalno uspešnija, jer je za vreme Slobe profitirala. Ona i dalje veruje u njegovu politiku jer joj je donelo dobro. Živka je s druge strane uvek bila slobodnija i veći avanturista. Međutim, došla je u neke godine kada hoće da se prizemlji, zato i želi da caruje u sestrinoj kući - rekla je Ceca Bojković

Nema sumnje da će “Tri muškarca i tetka” svojim komičnim zapletima i fantastičnom glumačkom postavom osvojiti srca publike. "Publika kroz ovu seriju može da vidi da, sve ono što je trenutno moda u ponašanju i ljudskim odnosima i ono što nam se servira preko televizije, prenosi se na najsitnije ćelije društva, u ovom slučaju na porodicu”, zaključuje Ceca.

U seriji igraju Seka Sablić, Petar Božović, Svetlana Ceca Bojković, Milan Vasić, Marko Janketić, Hristina Popović, Atanasije Štogren, Bane Vidaković, Marijana Mićić, Branko Jovanović, Teodora Bjelica, Mina Sovtić, Ana Franić, Slobodan Stefanović, Miomira Dragičević, Tijana Kondić, Milan Pajić. Reditelj je Pavle Vučković, a kreatori serije Danijel Djurić i Nikola Burovac ispred producentske kuće Innovative Production.

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA