Serija "Lud, zbunjen, normalan" više se neće snimati

 
 ≫ 
  • 28

Legendarni Mustafa Nadarević je 22. novembra izgubio bitku s karcinomom pluća

Lud, zbunjen, normalan "Lud, zbunjen, normalan" / YT/Lud, zbunjen, normalan - ZVANICNI KANAL

Svojim sadržajem, serija „Lud, zbunjen, normalan" mogla je da nasmeje različite generacije. Vest o odlasku glumca Mustafe Nadarevića potresla je glumački svet, pa se humoristička serija više neće snimati, rekao je scenarista Feđa Isović.

- Zvanično je, posle smrti Mustafe Nadarevića, neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan - istakao je Feđa Isović.

Glavu porodice Izeta Fazlinovića tumačio je legendarni Mustafa Nadarević, koji je 22. novembra izgubio bitku s karcinomom pluća u 77. godini.

Isović je još ranije rekao da bez Nadarevića ta serija ne bi imala smisla, pa je ova odluka o prekidu snimanja definitivna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    18. decembar 2020 | 16:09

    Bas mi je zao Mustafe Nadarevica. Voleo sam tog glumca. Bio je fenomenalan u ulozi Izeta Fazlinovica. Neka mu je vecna slava.

  • Marko

    18. decembar 2020 | 15:35

    Ne bi ni imalo smisla. Bila je popularna i zanimljiva zbog Mustafe Nadarevića..

  • O, ne!

    18. decembar 2020 | 19:35

    Steta bi bila da se serija prekine. Treba nastaviti snimanje kao da je Izet ponovo u Svedskoj, a povremenim secanjima ostalih likova na ranije dogodovstine sacuvati lik Izeta u seriji i na taj nacin odati pocast Mustafi Nadarevicu. Serija je poput cuvenih "Mucki" i zasluzuje da traje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA