Sećate se likova iz Nestašnih godina? Drezik imao saobraćajku, Ket izgubila bebu, ovako su završili

 
 
 ≫ 
  • 7

Teško je poverovati da je od serije koja se emitovala prošlo već više od 20 godina

Nestašne godine Heartbrake High Printskrin: Youtube/Herstory Girls

Brojne generacije bile su "prikovane" uz male ekrane dok se emitovala serija "Nestašne godine" (Heartbreak High). Trčali smo kući posle škole da vidimo šta se sledeće dešava sa učenicima srednje škole "srcelomaca". Teško je poverovati da je od serije koja se emitovala od 1994. do 1999. godine prošlo već više od 20 godina. Do kraja meseca, serija će moći da se prati i na Netfliksu, navodi Who.

Serija je "iznedrila" glumce kao što su Ada Nikodemu (Ket), Aleks Dimitrijades (Nik), Luk Džejkobs (Zek), dok su Kalan Malvi (Drezik) i Lara Koks (Anita) postali omiljeni TV par.

A gde su završili glumci kada je školsko zvono zazvonilo poslednji put?

Ejbi Taker

Igrala je u prve tri sezone Džodi Kuper. Nastavila je ulogom u "Naš tajni život", "Ćerkama", pre uloge u ABC-ovom "Playschool".

Ada Nikodemu

"Hartbrejk haj" je bila njena prva uloga. Igrala je Ket od prve do pete sezone. Ada sad tumači ulogu Lije u seriji "Home and Away" i u toj ulozi je već impresivnih 20 godina. Publika je pamti i kao "White Rabbit Girl" u filmu "Matriks" iz 1999. godine.

Glumica je doživela strašnu tragediju u porodici. Pre 6 godina je rodila mrtvu bebu i otkrila je da je to najveća nesreća koja je zadesila u životu. Sa suprugom Krisom Cipolitasom je pre nesrećnog porođaja imala jednog sina.

Aleks Dimitrijades

Posle smrti u seriji, Aleks je glumio u mnogim australijskim serijama i filmovima. "Najsvežije" uloge uključuju ulogu u "The Cry", kao i u Netfliks drami "Tidelands", pored Elze Pataki. On je jedan od retkih glumaca iz originalne postave koji se pojavio i u filmu "The Hearthbreak Kid", po kome je serija snimljena.

Kada je napustio seriju, Aleks je glumio u filmovima "Brod duhova", "Đus Bigelou: Muški žigolo", seriji "Farskejp". Takoše, postao je i renomirani di-džej, a muziku pušta širom Australije.

Kalan Malvi

Uloga problematičnog Bogdana Dražića zvanog Drezik, bila je njegov glumački debi. Pojavio se u petoj sezoni i ostao do gašenja serije, u sezoni sedam. Kalan je u februaru ove godine za Gardijan opisao slavu koju je iskusio na vrhuncu emitovanja serije kao "ludačku, ali neverovatnu". Glumac sa Novog Zelanda je krenuo u potragu za svojim holivudskim snovima. Igrao je u blokbasteru "Kapetan Amerika: Zimski vojnik", "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" i "Osvetnici: Kraj igre", ali nije zapostavljao ni lokalnu scenu, pa se pojavio u brojnim filmovima i serijama.

Kalan je 2003. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, preživeo je čeoni sudar pri brzini od 100km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravnale frakture vilice i lica..

Lara Koks

Mnogi mladići bili su zaljubljeni u Anitu, dok je ona volela samo Drezika. Glumica Lara Koks, koja je igrala Anitu, danas izgleda skoro isto kao u seriji i godine se ne vide na njoj.

Godinama posle serije se zabavljala s partnerom iz serije, Kalanom, koji je kasnije oženio Rejčel Tomas s kojom ima ćerku.

Svoju karijeru je nastavila u nekoliko manjih filmova, ali kroz sporedne i zanemarljive uloge. Glumila je uglavnom u serijama i TV filmovima koji se kod nas ne prikazuju, kao i u TV reklamama u Australiji.

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svedjanin

    15. novembar 2020 | 22:15

    Najjaca serija ❤️❤️❤️❤️I najlepsa drzava na svetu!

  • lela1984

    15. novembar 2020 | 22:59

    Extra,jedna od najboljih teenage serija svih vremena!👍

  • dejan karaburna

    15. novembar 2020 | 23:20

    Moj skolski Stojadin je se lozio na tu seriju pa i mi svi koji smo bili u toj generaciji. Lepo vreme za nekoga, opet te 90te .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA