Telegraf obišao novi beogradski "CineStar 4DX" u Ada Mall-u: Zavirite u bioskop sa 5 zvezdica!

 
  • 1

Ovaj bioskop se i te kako razlikuje od svih ostalih bioskopa, pogledajte i zašto

Pretpremijernim projekcijama najnovijih filmova sinoć je svečano otvoren novi beogradski bioskop, CineStar 4DX Ada Mall, sa luksuznim Cinema barom, koji dolazak na filmsku projekciju pretvara u celovečernju  zabavu.

Zaljubljenici u film će moći da uživaju u sedam tehnički najsavremenijih dvorana inovativnog dizajna, 4DX dvorani, Royal Beds kožnim ležajevima za dvoje, VIP Relax sedištima sa stočićima sa bežičnim punjačima za mobilne telefone, ali i mnogim drugim detaljima koji ovaj bioskop čine drugačijim.

- Nakon 5 meseci pauze za našu branšu, konačno dobra vest, bioskopska publika u Beogradu ima priliku da doživi bioskope s pet zvezdica. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online. Unapredili smo udobnost boravka u bioskopu, jer su sva sedišta od najfinije kože i sa naslonom koji se pomera. Najnovjia tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje  i vrhunska 4DX dvorana - izjavio je Zoran Savić, direktor Blitz CineStara u Srbiji.

- U smislu dizajna doveli smo bioskopsko iskustvo u sasvim novu dimenziju. Posetioci će pre ili nakon filma moći da uživaju u našem Cinema baru s terasom i predivnim pogledom na Adu. Porodice će posebno uživati u prostoru prilagođenom njima, pa čak i za one najveselije trenutke, dečije rođendane. Dobro nam došli Beograđani - dodao je Savić-

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj poznatih zvanica među kojima i pevačice Ana Stanić i Tijana Bogićević, TV voditelj Boško Jakovljević, kompozitor Dušan Alagić, DJ Lea Davogić i mnogi drugi.

Bioskop u Beogradu je četvrti CineStar bioskop u Srbiji, pored Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada. Danas, prvog dana septembra CineStar sprovodi akciju "Nazad u bioskope" i karte za sve bioskopske projekcije dostupne su po posebnoj promotivnoj ceni od 100 dinara.

Filmski repertoar od samog početka je odličan, pa će publika moći da pogleda čak nekoliko premijera: novi triler Kristofera Nolana "Tent", eksplozivni psihološki triler "Van kontrole" sa oskarovcem Raselom Kroom, kao i romantičnu i inspirativnu muzičku priču "Još uvek verujem". Slede biografska drama "Tesla" sa Itanom Hokom, "Grenland: Poslednje utočište" sa Džerardom Batlerom, "After: posle sudara" nastavka tinejdžerske franšize.

Onim najmlađima, bioskop priprema animirane filmove, "Snežana i sedam patuljaka" i "Kapetan Sabljozubi i magični dijamant".

Što se tiče najnovijih tehnoloških rešenja, bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX dvoranu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma. U svakoj sali stolice imaju pomične naslone, te se posetioci mogu tokom gledanja filma blago zavaliti. Ovaj sistem koristi 4DX pokretna sedišta koja su programirana da se pomeraju i vibriraju tokom 4DX projekcije u kombinaciji sa 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući ljuljanje, pokrete napred-nazad, vibracije sedišta i naslona, golicanje, mehuriće, mirise, vodu, maglu, svetlo.

Tu je i eXtreme sala, najveća sala u bioskopu, ekskluzivan CineStarov standard za ljubitelje adrenalina koji predstavlja veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio dvorane za novi prijem publike.

Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenske standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju sasvim spremni. Planirane mere su  dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

Parking za posetioce bioskopa je besplatan.

Video: Od novembra počinje skrining karcinoma pluća, pulmolog otkriva ko je u riziku i zašto treba da dođe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    2. septembar 2020 | 11:39

    Kad ce neka Srpska firma da otvori u Zagebu, Rijeci, Splitu svoje bioskope kao ovi Hrvati kod nas ? Sve pare odose u Hrvatsku alo ljudi ima li neko ideju da zastiti domacu kreativnu industriju ili cete opet sve da date hravtima? Posle se cudite sto nas malteretiruju na moru, sto nam ne daju da udjemo u Hrvatsku kao biznisi , sto nas proteriju, pevaju zabranjene pesme u kojima se velicaju ustase... samo vi nastavite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA