≫ 

Počelo snimanje serije "Pevačica" o ubistvu Jelene Marjanović i suparnicama sa estrade

Serija je okupila neke od naših najpoznatijih glumaca

  • 5

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije "Pevačica", u kojoj će igrati mnoge zvezde domaćeg glumišta među kojima su Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Zlatan Vidović, Vuk Kostić i mnogi drugi. Glavnu ulogu dobila je estradna zvezda Milica Pavlović.

Nakon više od godinu dana pripreme, snimanje je zvanično otpočelo.

Milica Pavlović Milica Pavlović / Foto: Nikola Tomić

- Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Jedva čekam da počne emitovanje i da publika vidi ono što spremam svih ovih meseci - rekla je Milica Pavlović.

Kratke pozdrave prisutnima poslali su i ostali glumci, a Miloš Timotijević je istakao da i pored brojnih i zapaženih uloga, do sada nije imao prilike da se ostvari u ovakvoj.

- Ovo je vrlo neobična serija i drago mi je što sam deo ovog projekta i što imam priliku da odigram ulogu koja mi do sada nije nuđena - rekao je on.

Nikola Rakočević ostvariće se u ulozi estradnog menadžera, kao i u seriji "Folk", a za medije je priznao da veruje da ovaj projekat ima veliki potencijal i da je siguran da će se o njemu dugo pričati.

Početak snimanja serije Pevačica Foto: ATA Images

Serija neće govoriti samo o ubistvu

Inače, zaplet se neće baviti samo misterioznim zločinom već će prikazati i trnovit put do zvezda, pa će se tako mlada glumica Jelena Grujičić u seriji igrati glavnu pevačicinu suparnicu Emiliju. Njihov sukob traje od perioda kada su se nadmetale na audiciji za "Zvezde Granda".

Na čelu žirija ovog muzičkog takmičenja našao se kompozitor zbog čijih će hitova pevačica postati popularna i taj je uloga poverena Milošu Timotijeviću.

U život glavne junakinje biće upletena i vračara koju će glumiti Nataša Ninković.

Jelena Marjanović, koja je poslužila kao inspiracija za priču serije, za života je na sve načine pokušavala da se probije na estradi i postane poznata. Nažalost, svojih pet minuta je dočekala tek nakon što je tragično nastradala.

Seriju potpisuju Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a snimanje će trajati do sredine novembra. Prva sezona serije, od 12 epizoda, biće emitovana na kanalu Superstar TV tokom iduće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxc

    28. avgust 2020 | 13:50

    Boze sacivaj, snimaju seriju a slucaj nije resen jos, pustite zenu da pociva u miru! A i nasli ste glavnu ulogu, uzas

  • Ana

    28. avgust 2020 | 14:45

    Pored toliko dobrih glumica ova nabeđena pevaljka ce biti u filmu,tuga.

  • Maja

    28. avgust 2020 | 14:27

    Pricekaj prvo pa komentarisi, cemu hejt a nemas pojma o nicemu. Da ti nisi mozda reziser ili producent pa znas radnju unapred. Daj devojci sansu pa sudi...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA